Dnevni horoskop za 25. januar 2023. Bikovi rastrzani na poslu, Strelčevima sledi neuspeh

|

Ovan

Ljubav: Delujete napeto, počinje da Vam smeta nečije prisustvo ili arogantno ponašanje. Ne želite da umanjite svoje kriterijume. Posao: Pažljivije analizirajte odgovore koje dobijate od bliskih saradnika, svako ima svoju teoriju i vesto brani svoje poslovne interese. Zdravlje: Izbegavajte neke naporne ili stresne situacije koje Vas zamaraju.

Bik

Ljubav: Nije Vam dozvoljeno sve što priželjkujete, ali Vi se ne predajete lako i uporno smišljate neki zaobilazan način. Posao: Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju.

Blizanci

Ljubav: Neko Vas nagovara da donesete važnu odluku. Ne možete poricati svoju odgovornost pred bliskom osobom. Posao: Kada uskladite svoja duhovna interesovanja sa praktičnim ciljevima, očekuju Vas pozitivni rezultati. Pokažite više smisla za praktične vrednosti. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

Rak

Ljubav: Brinete bez pravog razloga, voljena osoba ne želi da Vam poverava svoje misli. Ali, postupci dovoljno govore o osećanjima. Posao: Kada stvari ne idu u željenom pravcu gubite motivaciju, a nečija kritika donosi suprotan efekat. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

Lav

Ljubav: Delujete uznemireno i zahtevno. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode, pre nego što povredite nečija osećanja. Posao: Stalo Vam je da ostavite veliki utisak na svoje saradnike, stoga u megalomanskom stilu prihvatate različite obaveze. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Devica

Ljubav: Ne možete da ostanete ravnodušni u različitim situacijama pred bliskom osobom. Neko podstiče Vaše nezadovoljstvo. Posao: Ako Vam je stalo da sačuvate dostojanstvo u društvu saradnika, budite za nijansu drugačiji i dovoljno hrabri da se suočite sa novim izazovima. Zdravlje: Izbegavajte nepotrebna uzbuđenja, prijaće Vam relaksacija.

Vaga

Ljubav: Pokušavate da odgonetnete nečije emotivne signale ili »tajne šifre«, ali imate utisak da Vaš napor ostaje bez željenog odjeka. Posao: Potrebno je da dokažete svoje sposobnosti, najbolje bez suvišnih reči koje stvaraju negativnu amosferu. Zdravlje: Važno je da oko sebe vidite srećna i zadovoljna lica.

Škorpija

Ljubav: Brinete zbog ljubavnih dilema, imate loš predosećaj u vezi sa jednom bliskom osobom. Delujete nepoverljivo i oprezno. Posao: Vaše ideje zvuče dobro, ali okolina nema dovoljno sluha za poslovni kompromis koji podražumeva drugačiji model ponašanja. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete »teškim mislima«.

Strelac

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom delujete sumnjičavo, ne želite unapred da dajete obećanja. Koristite svoju omiljenu taktiku. Posao: Dogovor sa jednom osobom ukazuje na mogući neuspeh. Dostojanstveno prihvatite poraz kao poučno iskustvo. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoju psihofizičku kondiciju.

Jarac

Ljubav: Napravili ste određene propuste u susretu sa bliskom osobom. Stoga, osećate grižu savesti i nelagodnost. Posao: Važno je da neko odobrava Vas način razmišljanja i da Vas podstiče na kreativno izražavanje u poslovnoj saradnji. Zdravlje: Potrebno je da se rasteretite od napornih obaveza.

Vodolija

Ljubav: Ponekad treba isključiti razum, jer postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičkih pravila. Neka Vaša osećanja »progovore«. Posao: Pogađa Vas nečije nekorektno ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Dovoljno ste umešni da prevaziđete iznenadne komplikacije. Zdravlje: Važno je da uskladite misli i osećanja.

Ribe

Ljubav: Sreća je potencijalno na Vašoj strani, postoji osoba koja Vam poklanja iskrena osećanja. Važno je da napravite dobar izbor. Posao: Delujete nesmotreno i dozvoljavate nekom da razotkrije Vaše poslovne namere. Svakom se dešava omaška. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas psihički potresaju.