Dnevni horoskop za 24. septembar 2022. Ovnovi, danas je važno kako ćete usmeriti energiju

|

Ovan

Ljubav: Godi Vam nečije interesovanje, ali potajno priželjkujete da oprobate svoje sposobnosti u novom društvu. Posao: Delujete vrlo samouvereno, potrudite se da ostvarite dobar poslovni kontakt na različitim stranama. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Bik

Ljubav: Nema potrebe da sprovodite nove hirove ili da prkosite voljenoj osobi, budite odmereni u svojim zahtevima. Posao: Delujete neskromno u svojim izjavama pred saradnicima. Ne dozvoljavate da neko drugi odlučuje o uslovima i poslovno-finansijskim interesima. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite nekom omiljenom hobiju, opustite se.

Blizanci

Ljubav: Ne želite da propustite iznenadnu priliku za emotivno zbližavanje. Odgovorite na nečije »signale« ili na poruku. Posao: Privlače Vas veliki poslovni izazovi ili mogućnost da oprobate svoje sposobnosti pod neobičnim uslovima. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Rak

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom nema razloga da insistirate na nekim sporednim događajima. Posao: Konsultujete saradnike pre nego što donesete konačnu odluku. Više glava može da smisli bolje rešenje. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili susret sa prijateljima.

Lav

Ljubav: Planirajte izlazak ili emotivni susret, prijaće Vam društvo bliske osobe. Važno je da se osetite poželjno u nečijoj blizini. Posao: Uvek postoji lakši ili teži put do uspeha, pažljivo analizirajte različite izazove i mogućnosti koje postoje na poslovnoj sceni. Zdravlje: Emotivna afirmacija pozitivno deluje na Vaše raspoloženje i motivaciju.

Devica

Ljubav: Dok Vi delujete bezbrižno, Vaš partner pokušava da odgonetne zajedničke dileme. Neko indirektno osuđuje Vaš način ponašanja. Posao: Umete da se organizujete i sve obaveze završavate ažurno i bez velike priče. Ispunjavate visoke kriterijume. Zdravlje: Važno je da uskladite želje i realne mogućnosti.

Vaga

Ljubav: Nemojte zavaravati partnera lažnom pričom. Pred voljenom osobom nije važno ono što govorite, nego ono što osećate. Posao: Važno je da verujete u svoju intuiciju, ali i da prihvatite koristan savet koje Vam nude bliski saradnici. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija.

Škorpija

Ljubav: Potrebno je da bolje uskladite svoje misli i osećanja, kako biste sačuvali lično dostojanstvo pred osobom koja dobro poznaje Vašu ćud. Posao: Prihvatite skromniju poslovnu ponudu i nemojte potcenjivati nečije intelektualne sposobnosti. Delujete konfuzno. Zdravlje: Primenite neku od tehnika opuštanja i relaksacije, prijaće Vam.

Strelac

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom važno je da se oboje pridržavate dogovora. Nemojte kršiti ustaljena pravila. Posao: Neko osporava Vaš uticaj. Budite promišljeni, pažljivije birajte saradnike od poverenja i ugleda. Zdravlje: Izbegavajte preterivanje ili loše navike.

Jarac

Ljubav: Planirajte susret sa jednom dragom osobom za koju Vas vezuju prijatne uspomene i topla emotivna nota. Posao: Neko osporava Vaš poslovni ugled, što dodatno otežava dogovor. Budite uporni u svojim namerama. Zdravlje: Važno je da sačuvate pozitivno raspoloženje.

Vodolija

Ljubav: Priželjkujete više emotivne pažnje i ustupaka nego što je moguće, stoga Vaš partner deluje uznemireno i mrzovoljno. Posao: Dogovor sa jednom osobom Vas obavezuje na strogu diskreciju. Važno je da izvučete dobru pouku o poslovnom ponašanju. Zdravlje: Izbegavajte neumerenost, opustite se nakon napornih situacija.

Ribe

Ljubav: Izbegavajte napete situacije u susretu sa voljenom osobom, važno je da među Vama postoje dobre namere. Posao: Ukoliko Vam je stalo da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronađite sebi odgovarajućeg partnera. Zdravlje: Potrudite se da pravilno usmeravate svoju pozitivnu energiju.