Dnevni horoskop za 24. januar 2023. Ovnovi, poslušajte nečiji savet – Jarčevi nesrećni u ljubavi

|

Ovan

Ljubav: Neko ume snažno da ustalasa Vaše misli i osećanja. Potrudite se da ispunite partnerova očekivanja. Posao: Ponekad sve izgleda relativno, oslonite se na nečiji savet i zajedničku procenu. Važno je da pravilno definišete svoje ciljeve. Zdravlje: Izbegavajte različite izazove koji Vas psihički opterećuju.

Bik

Ljubav: Tople emocije uvek deluju lekovito, stoga zadržite pažnju na voljenoj osobi. Planirajte neku omiljenu zabavu. Posao: Ne vredi da se izlažete velikom mentalnom naporu ili da se suprotstavljate osobi koja uživa dobar glas i širi poslovni uticaj. Zdravlje: Usmerite misli u pozitivnom pravcu.

Blizanci

Ljubav: Pokažite voljenoj osobi da dobra volja i pažnja znače više od »skupih poklona«. Posao: Vaš entuzijazam i lični ponos mogu da se protumače na različite načine, pažljivije birajte reči koje koristite u društvu saradnika. Zdravlje: Uživajte u stvarima koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Rak

Ljubav: Voljena osoba ima različite prigovore na Vaše ponašanje. Razmislite o svojim propustima i nemojte ignorisati nečiju »opomenu«. Posao: Potrebno je da kontrolišete svoje loše navike, nema razloga da se ističete pred osobom koja ima drugačija poslovna merila. Zdravlje: Prijaće Vam aktivan odmor i više sati čvrstog sna.

Lav

Ljubav: Važno je da razumete nečiju emotivnu »slabost« ili nedostatak moralne hrabrosti. Posao: Očekuju Vas različiti problemi u komunikaciji ili u odnosu sa poslovnim partnerima. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne situacije.

Devica

Ljubav: Upotrebite neke skrivene adute u nameri da očarate partnera. Sve je dozvoljeno, ako prija zajedničkom ukusu. Posao: Pomisao da se nalazite za veliki korak ispred drugih, deluje podsticajno i uzbudljivo. Delujete ambiciozno. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Vaga

Ljubav: Partner deluje prilično uznemireno, što remeti i Vaše raspoloženje. Ne možete da uskladite zajednička interesovanja. Posao: Zatražite nečiju podršku ili stručno mišljenje. Svaki vid dobre preventive može biti od velike pomoći. Zdravlje: Izbegavajte različite neprijatnosti i naporne situacije.

Škorpija

Ljubav: Budite uporni pred svojim partnerom, nemojte potiskivati svoje emotivne želje i potrebe. Posao: Reči nisu dovoljna garancija da biste ostavili pozitivan utisak na osobu koja odlučuje o poslovnim interesima. Zdravlje: Nema razloga da se opterećujete nepotrebnim sumnjama.

Strelac

Ljubav: Ne možete da se opustite, neko Vam iznenada zadaje dodatne probleme ili nove emotivne dileme. Delujete nesigurno. Posao: Obratite pažnju na nove informacije ili na nečije upozorenje. Važno je da svojim ponašanjem dajete dobar primer. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne odnose i stresne situacije.

Jarac

Ljubav: Partner ne može da Vam dočara sve što biste želeli da čujete ili vidite. Na žalost, ostajete uskraćeni za različite potrebe. Posao: Ne verujete u nečija obećanja, tražite ubedljive dokaze ili garanciju za poslovni dogovor. Budite promišljeni pred saradnicima. Zdravlje: Prijaće Vam neka od tehnika psihološkog opuštanja.

Vodolija

Ljubav: Važno je da pažljivo birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom. Sve može da se saopšti na neki suptilniji način. Posao: Delujete optimistično i ocekujete pozitivne odgovore. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da Vas neko preduhitri. Zdravlje: Nemojte precenjivati lične mogućnosti, opustite se.

Ribe

Ljubav: Sve češće počinje da Vam nedostaje nečije prisustvo ili emotivna pažnja. Nema razloga da potiskujete svoja osećanja i potrebe. Posao: Jasno Vam je da mnoge stvari izgledaju drugačije u odnosu na ono što se javno govori ili predočava u društvu saradnika. Zdravlje: Izbegavajte depresivno raspoloženje i destruktivno ponašanje.