Dnevni horoskop za 24. februar 2023. Device, ne možete dobiti sve što želite – Ovnovima sledi uspeh

|

Ovan

Ljubav: Ponekad u ljubavnom odnosu priželjkujete više nego što je moguće, ali nema razloga da se žalite na voljenu osobu. Prihvatite ono što dobijate. Posao: Okolina pozitivno reaguje na Vaše ideje i neko Vas podstiče na aktivnu ulogu ili na dodatno stvaralaštvo. Sačuvajte poslovne interese. Zdravlje: Obratite pažnju na snove.

Bik

Ljubav: Primećujete da voljenoj osobi nedostaje emotivna hrabrost ili iskrenost da izrazi svoje namere. Razmislite o svojim manama. Posao: Neko pokušava da Vam nametne svoje rešenje ili određene uslove. Nema razloga da se upuštate u javnu raspravu. Zdravlje: Prijaće Vam neka sportska aktivnost ili relaksacija.

Blizanci

Ljubav: Neko Vas uzbuđuje i privlači Vašu pažnju više nego što ste spremni da priznate. Delujete tajanstveno. Posao: Sa par dobrih poteza možete da učinite više nego Vaši saradnici. Možete da ostvarite svoje namere na različitim stranama. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Rak

Ljubav: U emotivnom životu ne uspevate da privučete nečiju pažnju, čak ni uz pomoć malih trikova koje lukavo smišljate. Posao: Susret sa jednom osobom nije ispunio Vaša velika očekivanja, stoga razmislite o nekom alternativnom rešenju. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas uznemiravaju.

Lav

Ljubav: U emotivnom smislu smeta Vam saznanje da voljenoj osobi nedostaje inspiracija, hrabrost ili iskrenost. Posao: Nemojte dozvoliti da Vas neko obavezuje na saradnju koja ne ispunjava Vaše kriterijume i očekivanja. Zdravlje: Prijaće Vam promena i relaksacija.

Devica

Ljubav: Jasno Vam je da ne možete dobiti sve što emotivno priželjkujete, ali još uvek ne znate na koji način da uživate u onome što imate. Posao: Nalazite se u prilici da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, učinite sve što je u Vašoj moći da ostavite dobar utisak. Zdravlje: Preterana zabrinutost loše utiče na Vašu koncentraciju.

Vaga

Ljubav: Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži. Zajednički susret se pretvara u »lepši deo stvarnosti«. Posao: Polazite od pogrešnih informacija, tako da Vaše prognoze deluju neubedljivo. Prihvatite dobronamernu kritiku. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete »teškim temama«.

Škorpija

Ljubav: Voljena osoba indirektno pokušava da utiče na Vašu odluku, nema razloga da sumnjate u nečije iskrene namere. Posao: Učinite sve što je potrebno da opravdate svoju ulogu u poslovnoj saradnji, pokažite dodatnu meru odgovornosti. Zdravlje: Dozvolite nekom da Vas oraspoloži, opustite se.

Strelac

Ljubav: Ne želite da propustite iznenadnu priliku za emotivno zbližavanje. Odgovorite na nečije »signale« ili na ljubavnu poruku. Posao: Privlače Vas veliki izazovi ili mogućnost da oprobate svoje sposobnosti pod neobičnim uslovima. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Jarac

Ljubav: Raspoloženi ste za nove emotivne izazove i zabavu, partner prihvata Vaše ideje sa velikim oduševljenjem. Posao: Budite mudri, važno je da svoj uspeh uklopite u prosečna merila. Nema potrebe da skrećete pažnju. Zdravlje: Obratite pažnju na svoje snove.

Vodolija

Ljubav: Uz sve uvažavanje razuma, treba da pratite i svoj »unutrašnji glas« ili ritam osećanja. Posao: Stvari procenjujete na osnovu praktične primene ili njihove upotrebne vrednosti. Zdravlje: Učinite nešto u prilog boljem raspoloženju.

Ribe

Ljubav: Potreban Vam je trenutak inspiracije, da pokrenete lavinu nečijih osećanja i da osetite intimnu sreću. Posao: Stalo Vam je da se ponašate kao perfekcionista koji sve stvari drži pod strogom kontrolom. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.