Dnevni horoskop za 23. januar 2023. Škorpije pod velikim pritiskom, Ribe imaju neskromne želje

|

Ovan

Ljubav: Nema potrebe da strahujete od istine ili da potiskujete svoje želje u društvu bliske osobe. Posao: Sve ima svoju granicu ili cenu, tako i radna terapija ima pozitivne efekte samo pod određenim uslovima. Zdravlje: Olakšajte svoju savest, prijaće Vam relaksacija.

Bik

Ljubav: Imate dobar predosećaj i sa nestrpljenjem očekujete emotivni susret. Posao: Propratne komplikacije na putu do cilja postaju nevažne kada Vas očekuju uspešna priznanja ili zadovoljstvo. Zdravlje: Važno je da uspostavite psihofizičku ravnotezu.

Blizanci

Ljubav: Nema razloga da se olako poigravate nečijim osećanjima. Dobro razmislite, sve što činite ostavlja »emotivni trag« u zajedničkom životu. Posao: Delujete nepoverljivo prema saradnicima, potrebne su Vam nove informacije kako biste razjasnili zajedničke dileme. Zdravlje: Važno je da izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti.

Rak

Ljubav: Neko Vam salje pozitivne signale i sa nestrpljenjem očekuje Vaše prisustvo. Uživajte u emotivnim kontaktima koji Vas ispunjavaju zadovoljstvom. Posao: Delujete samouvereno, imate dovoljno energije i dobar predosećaj da se oprobate u novim poslovnim situacijama. Zdravlje: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Lav

Ljubav: Delujete rezervisano i nepoverljivo, ali partner nema nameru da razuverava Vaše sumnje. Posao: Nedostaje Vam dobar uvid u različite tokove poslovnih događaja. Prihvatite novu lekciju o poslovnim odnosima. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Devica

Ljubav: Pokušajte da razumete nečiju »emotivnu slabost« ili nedostatak hrabrosti da odgovori na Vaše potrebe. Budite strpljivi. Posao: Očekuju Vas različiti problemi u komunikaciji sa saradnicima. Neko se trudi da Vas uveri u svoje dobre namere. Zdravlje: Važno je da ostvarite unutrašnju ravnotežu.

Vaga

Ljubav: Mimo svoje volje, pristajete na kompromisno rešenje ili na varijantu koju predlaže Vaš partner. Posao: Odlažete svoje poslove zbog jedne osobe, ali usluga koju činite ne predstavlja dobro rešenje. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija.

Škorpija

Ljubav: Vama nedostaje strpljenje, a Vašem partneru hrabrost da se suoči sa zajedničkim problemima. Smirite obostrane strasti. Posao: Ne dopada Vam se nečija uloga u poslovnim susretima, ali ne treba da se opterećujete procenom tuđih vrednosti. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Strelac

Ljubav: Zatajili ste pred voljenom osobom i tražite novo opravdanje za svoje postupke. Odgovor je u prilagođavanju. Posao: Ukoliko Vam je stalo da poboljšate svoj odnos sa poslovnim partnerima, prihvatite nečiji savet i promenite dosadašnju strategiju. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju i raspoloženje.

Jarac

Ljubav: Očekuje Vas dobitak, ali i rezignacija. Lako Vas je uzmeniriti i pokrenuti na jaču emotivnu reakciju. Previše brinete zbog nečijih reči ili postupaka. Posao: Vaša interesovanja su praktične prirode i nepotrebno forsirate određene poslovne situacije. Razmislite, sve ima svoju cenu i ulog. Zdravlje: Prijaće Vam boravak u prirodi ili psiho-fizička relaksacija.

Vodolija

Ljubav: Nema potrebe da se sukobljavate sa bliskom osobom. Emotivne nesuglasice nisu značajne za nove događaje. Posao: Potrebna Vam je saradnička podrška. Ukoliko ste dovoljno razumni, prihvatite korisnu sugestiju i ugledajte se na jednu uspešnu osobu. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Ribe

Ljubav: Ulazak u neku »zabranjenu zonu«, ali i poriv za avanturom može da Vas razočara. Posao: Imate ambiciozne planove i neskromne želje, međutim Vaš uspeh zavisi od nekoga sa strane. Zdravlje: Podstičite kod sebe strpljivost i samokontrolu.