Dnevni horoskop za 23. februar 2023. Rakovima sve ide od ruke, Škorpije loše u donošenju odluka

|

Ovan

Ljubav: Pažljivije analizirajte voljenu osobu kako biste odgonetnuli deo skrivenih poruka ili namera. Posao: Ponekad treba upotrebiti šahovsko pravilo “taknuto-maknuto”. Saradnici očekuju da delujete dovoljno efikasno i snalažljivo. Zdravlje: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Bik

Ljubav: Potrudite se da obradujete voljenu osobu nekom neobičnom idejom, sve izgleda drugačije u romantičnom raspoloženju. Posao: Delujete vrlo ambiciozno, pažljivo proveravate različite informacije koje utiču na kvalitet u zajedničkom poslovanju. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Blizanci

Ljubav: Ne dobijate dovoljno emotivne pažnje i partnerovu podršku, razmislite sta je pravi povod. Negde ste zatajili. Posao: Previše arogancije sa Vaše strane može da komplikuje dogovor vezan za poslovno-finansijsku saradnju. Zdravlje: Prijaće Vam izlazak ili susret sa prijateljima, kao dobra relaksacija.

Rak

Ljubav: Partner Vam često prigovara na ponašanju i propustima. Možda nemate dovoljno ubedljiva objašnjenja na jednostavna pitanja. Posao: Radujete se zbog novih informacija. U prilog Vam idu različite okolnosti i saznanje da se nalazite u centru važnih događanja. Zdravlje: Izbegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove.

Lav

Ljubav: Delujete uznemireno. Pre ili kasnije, morate da prihvatite nečija pravila o zajedničkom životu i »emotivnu opomenu«. Posao: Pokušavate da skrenete pažnju okoline u pravcu koji najviše odgovara Vašim poslovnim interesima. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate koncentraciju.

Devica

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, novi događaji predstavljaju dobar povod za zajedničku proslavu. Sve u skladu sa inspiracijom. Posao: Oslonite se na intuiciju pri donošenju konačne odluke. Nalazite se pod uticajem faktora sreće, tako da Vas očekuju pozitivni razultati. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom.

Vaga

Ljubav: Neko određuje pravila ponašanja, a Vama preostaje da se pomirite sa »zadatom ulogom«. Naravno, to Vam se ne dopada. Posao: Neko Vam predlaže neobičnu ideju ili lagodniji način poslovanja. Nema razloga da se ponašate nadmeno ili rasipno u susretu sa saradnicima. Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije i naporne obaveze.

Škorpija

Ljubav: Stišavajte svoje afekte. Bolje je da zatražite dobar savet, nego da emotivno rizikujete bez pravog povoda. Posao: Nedostaje Vam koncentracija da se angažujete na različitim stranama. Nemojte donositi brzoplete odluke. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi, opustite se.

Strelac

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom osmislite zabavu koja odgovara zajedničkim potrebama i ukusu. Priželjkujete emotivno zbližavanje. Posao: Ukoliko Vam je stalo da poboljšate odnos sa poslovnim partnerima, prihvatite nečiji savet i promenite svoju strategiju. Zdravlje: Važno je da uskladite misli i osećanja.

Jarac

Ljubav: Obratite pažnju na osobu koja Vas posmatra zaljubljenim pogledom ili sa toplim osmehom na usnama. Prepustite se svojoj inspiraciji. Posao: Prihvatite nove ideje sa namerom da proširite svoje saznajne vidike. Neko Vas usmerava na kreativno izražavanje i delovanje. Zdravlje: Priuštite sebi omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Vodolija

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, preuveličavate svoje potrebe i preosetljivo reagujete na različite »sitnice«. Posao: Važno je da razdvojite zajedničke interese od ličnih ambicija. Odložite naporne sitaucije koje Vas iscrpljuju. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Ribe

Ljubav: Važno je da Vaše ideje ili emotivna interesovanja nailaze na pozitivan odgovor. Partneru je stalo da Vas ohrabri i odobrovolji. Posao: Neko Vam jasno daje do znanja, da se nalazite u dobroj poziciji. Važno je da procenite najbolji trenutak za akciju i da nadmudrite potencijalne rivale. Zdravlje: Delujete aktivno i nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.