Dnevni horoskop za 22. septembar 2022. Lavove očekuje test, Devicama ljubav kuca na vrata

|

OVAN
Horoskop vam za ovaj dan donosi srećne vesti. Očekujte prinovu u familiji. Iako vam u prvoj polovini dana neće biti “sve ovce na broju”, desiće se promena raspoloženja u drugoj polovini. Smejte se više!

BIK
Niko ne može da vam pokvari dan jer ste napunili baterije. Međutim, čuvajte se i izbegavajte ogovaranja, pogotovo na poslu. Vrlo je moguće da će neko pogrešno da protumači vaše reči, a najmanje što biste želeli jeste pravdanje.

BLIZANAC
Kao da vam “đavo ne da mira”, pa želite da vam se nešto konstantno dešava. Pustite da vreme uradi svoje. Trudite se da ne razmišljate previše negativno, već delima pokažite svoju veselu prirodu. Okupite prijatelje i zabavite se.

RAK
Horoskop vam za danas savetuje da postavite prioritete. Ne gubite vreme uzaludno na tuđe probleme koji ne zavise od vas. Na poslu će vaš poslodavac tražiti da se više zalažete, tako da budite spremni na akcije!

LAV
Lavove očekuju iznenadni troškovi, naoružajte se strpljenjem. Tokom celog dana imaćete osećaj kao da vas neko testira, ali ostanite dosledni sebi. Što se zdravlja tiče, pokušajte da izbegavate poroke!

DEVICA
Preispitujete sebe konstantno i samo se vrtite u krug. Umesto toga, prijaće vam razgovor sa nekim iskusnijim. Očekujte da vam stara ljubav pokuca na vrata. U prošlosti se ne živi, te je najbolje da hrabro koračate napred!

VAGA
Obratite malo više pažnju na sebe i svoje zdravlje. Iako želite da svima u vašem okruženju bude dobro, ipak nemojte da zanemarujete sebe! Povećajte unos vitamina.

ŠKORPIJA
U poslednje vreme nakupio vam se bes, pa ne znate kako da ga kanališete. Trudite se da vam jezik ne bude brži od pameti, jer biste mogli da povredite bliske ljude. Neko će želeti da vam pomogne na poslovnom planu, prihvatite ponudu!

STRELAC
Konačno su sve “kockice” došle na svoje, ali vi i dalje osećate nemir. Nemojte da držite u sebi probleme, već naglas kažite partneru šta vam smeta. Očekujte zanimljivu poslovnu ponudu i nemojte da oklevate.

JARAC
Vaš današnji horoskop je u znaku ljubavi. Pokažite patneru znake pažnje i videćete kako će vam se vratiti. Pazite šta pričate u društvu, jer lako možete da postanete meta ogovaranja. Poboljšajte malo ishranu.

VODOLIJA
Niste ni svesni koji potencijal imate, ali čini se da vas nešto koči. Poradite na samopouzdanju i sva vrata biće vam otvorena. Slobodne Vodolije očekuje zanimljiv susret sa osobom iz sfere biznisa ili prava.

RIBA
Horoskop vam za danas predviđa lep početak dana. Okružite se pozitivnim ljudima kako biste zadržali elan. Zanemarili ste partnera, pa nije loša ideja da ostatak dana provedete sa njim na nekom lepom mestu!

Izvor: mondo.rs