Dnevni horoskop za 21. septembar 2022. Vagama ponuda iz inostranstva, Jarčevi očekujte sjajnu vest

|

Dnevni horoskop za 21. septembar 2022, evo šta vam zvezde kažu.

OVAN
Dnevni horoskop vam za danas predviđa nesporazume sa ljudima iz poslovnog okruženja. Vaš cilj dosta može da ometa konkurencija, važno je da održite fokus. Prija vam pažnja osobe suprotnog pola, ali budite otvoreni i iskreni prema njoj.

BIK
Mnogo uspeha možete da očekujete u toku današnjeg dana. Konačno ste se izborili sa previše obaveza u koje ste zapali prethodnih dana, a već danas možete da osetite olakšanje. Tenzija nestaje, zaslužili ste adekvatan odmor. Kada je ljubav u pitanju,poželjno je da danas otklonite svoju tvrdoglavost jer niste uvek u pravu.

BLIZANCI
Važan događaj koji očekujete i koji vas čini pomalo nervoznim, može se dogoditi upravo danas. Ne brinite, doneće vam novčani napredak, biće sve onako kako ste zamislili. Moguće su razmirice sa partnerom danas, ali na svu sreću, biće kratkog trajanja.

RAK
Imate previše obaveza i ne znate odakle da počnete. Pokušajte da napravite bolju organizaciju i raspored, kao i da poslušate savet muške starije osobe. Ukoliko imate u planu da potpisujete važne poslovne ili ugovore vezane za nekretnine, odložite to za neki drugi dan. Ljubav cveta, sve puca od romantike!

LAV
Sebičnost danas može da vas košta. Ne bežite od toga da pomognete nekome, moguće je da ste članu porodice više nego potrebni. Vratiće vam se višestruko, ne budite lenji. Solo status može da se “uzdrma” zbog poruke od osobe suprotnog pola, prijaju vam razgovori.

DEVICA
Dnevni horoskop vam za danas predviđa sukobe gde god da se nađete. Priznajte svoje greške, jer previše obraćate pažnju na sitnice koje nisu vredne. Ukoliko se žustro branite, vaš emotivni status ulazi u veliki rizik. Razmislite da li je vredno da se taj odnos završi.

VAGA
Iako ste zadovoljni finansijskom situacijom, ne zaboravljajte ljude koji su bili uz vas kada je bilo obrnuto. Danas možete da očekujete ponudu koja stiže iz inostranstva, ali dobro proverite ko vas kontaktira. Uživate u flertovanju, jedan može potpuno da vam pomuti razum večeras!

ŠKORPIJA
Vaš rad i trud neće moći da prođu neopaženo, koliko god mislili suprotno. Ne dozvolite da vas osećaj nepravde uspori, danas najviše treba da se potrudite. Očekujte mnogo pohvala i komplimenata, pa čak i kada je ljubav u pitanju. Zapali ste za oko osobi iz bliskog okruženja.

STRELAC
Kada je posao u pitanju nedostaje vam motivacija. To se odražava na ljude oko vas, čak i na vašu porodicu. Neki Strelčevi osetiće ozbiljan “zemljotres” kada je ljubav u pitanju. Mnogi će biti pred velikom dilemom i odlukom – da li prekinuti sve ili izboriti se i nastaviti.

JARAC
Danas možete da očekujete sjajnu vest koja će vas razdrmati baš kako treba! Proslavite je u krugu porodice i prijatelja, jer je konačno došlo vaših pet minuta. Sve ide kako ste planirali i apsolutno zaslužujete da predahnete. Strpite se kada je ljubav u pitanju, ništa nećete postići na silu.

VODOLIJA
Danas vam svi zavide na samopouzdanju koje je evidentno, a moguće je da će upravo ono biti zaslužno za otvaranje novih vrata. Konačno rešavate stare dugove, ali to ne znači da ne treba da uštedite malo. Ako vam se neka osoba dopada, napravite prvi korak.

RIBE
Ribama horoskop savetuje da vode računa o sebi, a ne o drugima. Lepo je što želite da pomognete i budete tu za svakoga kome ste potrebni, ali sve dok to ne škodi vama. Posvetite se fizičkoj aktivnosti ili pronađite hobi, prijaće vam da razbistrite misli. Od partnera očekujte jedno iznenađenje.

Izvor: mondo.rs