Dnevni horoskop za 20. mart 2023. Jarčevima sve ide od ruke, Bikovi uznemireni

|

Ovan

Ljubav: Reagujete impulsivno prema bliskoj osobi, morate imati strpljenja i razumevanja za nečije slabosti. Posao: Diplomatija ponekad postaje neizbežna, ali u želji da osporite nečije mišljenje Vama nedostaje prava mera. Zdravlje: Potrebna Vam je psihološka ravnoteža.

Bik

Ljubav: Potrebno je da »pomirite« svoje misli i osećanja, ali i da sačuvate lično dostojanstvo pred osobom koja Vas dobro poznaje. Posao: Uznemireni ste zbog novih poslovnih događaja i delujete konfuzno. Nema razloga da rizikujete. Zdravlje: Prijaće Vam neka sportska aktivnost ili boravak u prirodi.

Blizanci

Ljubav: Važno je da se osećate prijatno uz voljenu osobu. Osećaj poverenja ili bliskosti u Vama budi neku skrivenu snagu. Posao: Budite pažljiviji pred osobom koja Vas obavezuje na određene uslove ili na poslovno-finansijsku saradnju. Zdravlje: Prijaće Vam neka lakša dijeta, izbegavajte nezdravu hranu.

Rak

Ljubav: Delujete uznemireno, pogađa Vas partnerovo ponašanje ili izgovori koje uporno koristi. Ne verujete u ono što čujete. Posao: Nesporazum koji Vas prati u susretu sa saradnicima nameće nova pitanja o zajedničkom poverenju i poslovnim interesima. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Lav

Ljubav: Partner želi da Vam izađe u susret, ali ima pogrešnu procenu. Progovorite sa više emocija pred bliskom osobom. Posao: Budite uzdržani i na negativne komentare, nemojte odgovarati po sličnom principu. Poželjno je da podstičete pozitivnu atmosferu. Zdravlje: Važno je da kontrolišete svoje unutrašnje konflikte.

Devica

Ljubav: Emotivno zadovoljstvo proizilazi iz susreta sa dragom osobom. Delujete zanosno i uspevate da privučete nečiju pažnju. Posao: Neko u Vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjima. Prihvatite korisnu ideju o saradnji. Zdravlje: Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.

Vaga

Ljubav: Pokažite dobru volju, ne možete očekivati da srećan epilog dolazi sam po sebi. Potrebno Vam je nečije razumevanje. Posao: Neko Vas navodi na pogrešan izbor i pokušava da ograniči Vaš poslovni uticaj. Dostojanstveno prihvatite trenutnu poziciju. Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije i rivalske odnose.

Škorpija

Ljubav: Voljena osoba ponekad ima velike zahteve, ali Vi umete da ih ispunite. Budite dovoljno maštoviti i osmislite zabavu u dvoje. Posao: Očekuje Vas niz interesantnih susreta. Učinite sve što je potrebno da spojite lepo i ugodno sa praktičnim i korisnim. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom.

Strelac

Ljubav: Potrebno je da rešite svoje emotivne dileme, pre nego što Vas neko dovede pred svršen čin i u neugodnu situaciju. Posao: Preteranim isticanjem pred saradnicima privlačite negativne komentare. Gubite dragocenu energiju na sporedne situacije. Zdravlje: Kontrolišite svoje unutrašnje konflikte.

Jarac

Ljubav: Imate dobar predosećaj, delujete neodoljivo na partnera i umete da zablistate u punom sjaju pred osobom koja Vam se dopada. Posao: Neko u Vama podstiče kreativnu energiju i motivaciju za posao kojim se bavite. Potrebno je da uskladite zajednička interesovanja. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Vodolija

Ljubav: Ukoliko Vam je teško da kontrolišete svoje emocije i reakciju pred bliskom osobom, izbegavajte provokativne situacije. Posao: Pokušavate da odložite poslovnu situaciju koja zahteva dobru procenu i dodatnu koncentraciju. Važno je da imate ubedljive argumente. Zdravlje: Prijaće Vam psihološko opuštanje ili relaksacija.

Ribe

Ljubav: Ne možete da ignorišete nečije prisustvo ili jasnu poruku, zato obratite pažnju na polje partnerovog interesovanja i kretanja. Posao: Rano je da očekujete konkretne promene u svojoj okolini ili da se bavite velikim investicijama. Sačekajte bolje uslove. Zdravlje: Prijaće Vam vitaminska ishrana, izbegavajte »loše navike«.