Dnevni horoskop za 20. januar 2023. Blizanci, linija manjeg otpora ne vodi u pravcu rešenja

|

Ovan

Ljubav: Ako su Vaša osećanja u skladu sa glasom razuma postupite po svojoj savesti, bez detaljnih objašnjenja i osećanja krivice. Posao: Postoje situacije kada je teško objasniti uzrok i posledicu, važno je da ispunite svoje redovne obaveze. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, prijaće Vam više vitamina.

Bik

Ljubav: Partner ne obraća pažnju na Vaše komentare, imate utisak da Vas drži po strani u odnosu na neke »tajne planove«. Posao: Dokazivanje pravde u ovom trenutku nije Vaš primarni cilj. Ne možete da utičete na nečije ponašanje. Zdravlje: Preterana zabrinutost se loše odražava na Vašu koncentraciju.

Blizanci

Ljubav: Bez obzira na grešku koju ste učinili, izbegavajte varijantu samokažnjavanja ili osamljivanja. Posao: Ignorisanjem poslovnih problema ne možete učiniti nista korisno. Linija manjeg otpora ne vodi u pravcu pozitivnih rešenja. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite psihofizičkoj relaksaciji.

Rak

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom važno je da se oboje pridržavate dogovora. Nemojte kršiti ustaljena pravila. Posao: Neko osporava Vaš uticaj. Budite promišljeni, pažljivije birajte saradnike od poverenja i ugleda. Zdravlje: Izbegavajte preterivanje ili loše navike.

Lav

Ljubav: Neko je na Vašoj strani, čak i kada postoje različita interesovanja ili prioriteti. Nalazite se u pozitivnom okruženju. Posao: Nečija usluga ima veliku cenu, stoga tražite jednostavnije rešenje ili povoljniju poslovnu varijantu. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam omiljena zabava u poznatom društvu.

Devica

Ljubav: Potreban Vam je dobar emotivni podsticaj ili osoba koja može da razume Vaše ideje. Ne možete da se zadovoljite sadašnjom pozicijom. Posao: Previše ste okupirani različitim poslovnim ili društvenim obavezama, a neko drugi dobija više privilegija. Zdravlje: Prijaće Vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

Vaga

Ljubav: Voljena osoba ima dobre namere, ali ne uspeva da Vam dočara sve ono što biste želeli da čujete ili da vidite. Posao: Ne verujete u nečija obećanja i zato proveravate različite informacije. Predostrožnost može da Vas zaštiti od pogrešnih poteza. Zdravlje: Izbegavajte obaveze koje Vas suviše zamaraju.

Škorpija

Ljubav: Budite umerenji u zahtevima prema voljenoj osobi. Prijaće Vam susret sa bliskim prijateljima i nečija pažnja. Posao: Nečija priča na Vas ostavlja suprotan efekat. Nema potrebe da se rasplinjavate na različite strane i da se opterećujete ambicioznim ciljevima. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Strelac

Ljubav: Sve više počinje da Vam nedostaje nečije prisustvo ili emotivna pažnja. Nema razloga da potiskujete svoja osećanja i potrebe. Posao: Jasno je da mnoge stvari izgledaju drugačije, u odnosu na ono što se javno govori ili predočava u društvu saradnika. Zdravlje: Izbegavajte depresivno raspoloženje i destruktivno ponašanje.

Jarac

Ljubav: Nedostaje Vam nečije prisustvo ili emotivni podsticaj. Suviše ste zaokupljeni raznim temama koje Vas udaljavaju od voljene osobe. Posao: Važno je da se dobro organizujete i da poštujete poslovni dogovor u predviđenom roku. Zdravlje: Potrebno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Vodolija

Ljubav: Imate utisak da Vaš emotivni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv u onoj meri koliko biste želeli. Učinite nešto u tom pravcu. Posao: Potrudite se da preduhitrite ostale saradnike, koji računaju na Vašu nedovoljnu informisanost ili neupućenost u poslovne prilike. Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Ribe

Ljubav: Ulazak u neku »zabranjenu zonu«, ali i poriv za avanturom može da Vas razočara. Posao: Imate ambiciozne planove i neskromne želje, međutim Vaš uspeh zavisi od nekoga sa strane. Zdravlje: Podstičite kod sebe strpljivost i samokontrolu.