Dnevni horoskop za 2. mart 2023. Blizanci svesno izbegavaju jednu osobu, Škorpije uspešne na poslu

|

Ovan

Ljubav: U ljubavnom odnosu, zna se dobro šta je čija uloga. Navedite partnera da ispuni Vaša očekivanja. Budite kategorični. Posao: Stalo Vam je da potvrdite svoje sposobnosti pred saradnicima, ali ne možete da se opredelite za najbolje rešenje. Zdravlje: Potrebno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Bik

Ljubav: Razgovarajte otvoreno sa partnerom i insistirajte na dokazivanju istine. Ne treba da se zavaravate iluzijama. Posao: U zajedničkom interesu je da se poslovno-finansijski rizik svede na minimum. Korektno poštujte dogovor. Zdravlje: Potrebno je da se rasteretite suvišnih briga.

Blizanci

Ljubav: Susret sa jednom osobom deluje zamorno, stoga tražite različite izgovore u pokušaju da izbegnete nečije društvo. Posao: Morate imati jasnu predstavu o pravim vrednostima koje prolaze zapaženo u poslovnim krugovima. Zdravlje: Ukoliko osećate psihološku tenziju, večernje sate posvetite nekoj omiljenoj temi i relaksaciji.

Rak

Ljubav: Novi događaj ili nesporazum koji Vas brine, ne ostavlja bitne posledice na odnos sa voljenom osobom. Posao: Osoba koja misli poput Vas ima i slične poslovne interese, neće Vam dozvoliti da ostvarite svoje ciljeve. Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivne misli, opustite se.

Lav

Ljubav: Potrudite se da sačuvate optimističko raspoloženje i poverenje u partnera. Neko će Vas obradovati na izuzetan način. Posao: Obratite pažnju na različite susrete ili interesantne ideje koje imaju bitan uticaj na dalji tok poslovne saradnje. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate kreativnu energiju.

Devica

Ljubav: Napravili ste određene propuste u susretu sa bliskom osobom. Stoga, osećate grižu savesti i nelagodnost. Posao: Važno je da neko odobrava Vas način razmišljanja i da Vas podstiče na kreativno izražavanje u poslovnoj saradnji. Zdravlje: Potrebno je da se rasteretite od napornih obaveza.

Vaga

Ljubav: Nema potrebe da se ponašate suviše strogo ili hirovito prema voljenoj osobi, pokažite više nežnosti i razumevanja u svakom pogledu. Posao: Važno je da se pravilno razumete sa saradnicima ili da jasno definiše zajednička pravila u poslovnoj saradnji. Zdravlje: Izbegavajte nezdravu ishranu ili preterano konzumiranje cigareta i alkohola.

Škorpija

Ljubav: U momentima delujete tajanstveno, ali partner nema dovoljno interesovanja ili volje da odgoneta Vaše misli. Posao: Umete da uspostavite dobru poslovnu kontrolu i da usmeravate događaje u pravcu koji donosi praktične rezultate. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom i dobrim raspoloženjem.

Strelac

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom nije sve onako kao što biste želeli, ali sve je moguće poboljšati uz veću dozu iskrenosti i razumevanja. Posao: Pozitivni uzori mogu da Vam posluže kao dobro rešenje za neke sporne situacije. Ugledajte se na nekog ko ima više znanja ili iskustva. Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju, izbegavajte stresne situacije.

Jarac

Ljubav: Partner deluje vrlo podsticajno i ume da preusmeri Vaše misli u pozitivnom pravcu. Nema razloga za dodatnu zabrinutost. Posao: Zamerke koje Vam neko upućuje ne predstavljaju veliki prekršaj. Ako je reč o različitim stavovima, potrebno je da usaglasite poslovne interese. Zdravlje: Podstičite kod sebe dobro raspoloženje i vedar duh.

Vodolija

Ljubav: Izbegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene osobe, na takav način podstičete novu sumnju u svoje namere. Posao: Pažljivije analizirajte svoje saradnike i njihovu reakciju. Ponekad je teško utvrditi pravu istinu i nečije skrivene namere. Zdravlje: Prijaće Vam lakša dijeta i vitaminska ishrana.

Ribe

Ljubav: Imate utisak da Vaš emotivni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv u onoj meri koliko biste želeli. Učinite nešto u tom pravcu. Posao: Potrudite se da preduhitrite ostale saradnike, koji računaju na Vašu nedovoljnu informisanost ili neupućenost u poslovne prilike. Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.