Dnevni horoskop za 18. septembar 2022: Lav ide na poslovni put – Dva znaka imaće nesuglasice sa partnerom

|

Ovan

Danas ulazite pod uticajem aspekata koji najavljuju veliki korak napred u karijeri. Poseban uspeh očekuje Ovnove na rukovodećim položajima. Vaš odnos sa partnerom proći kroz kratkotrajne nesuglasice. Glavobolja.

Bik

Uspevate zahvaljujući analizi i planiranju sledećih poslovnih aktivnosti. Uspešna saradnja sa kompanijom iz inostranstva. Sklad i harmonija vlada vašim odnosom sa partnerom. Predstoji vam dalje zbližavanje. Prehlada i pad imuniteta.

Blizanci

Ovaj period prolazi u znaku okvirnih poslovnih razgovora za buduću poslovnu saradnju. Period velikog napretka u karijeri. Slobodne Blizance očekuje poznanstvo sa fatalno privlačnom osobom u znaku Strelca ili Lava. Zračite pozitivnom energijom.

Rak

Današnji aspekti na vašem poslovnom polju najavljuju vam posebnu dinamiku i jedan brz tempo na početku godine. Moguće su nesuglasice sa partnerom, a povod može biti način rešavanja starog porodičnog problema. Izbegavajte brzu, masnu hranu.

Lav

Današnji aspekti najavljuju vam važna dešavanja na poslovnom planu. Očekuje vas poslovno putovanje. Brojne prilike da sretnete svoju srodnu dušu obeležiće ovaj dan. Lep ljubavni sastanak. Pritisak varira.

Devica

Aktivira se vaše polje prometa, a to vam najavljuje veći obim posla ali i zaradu koja prevazilazi vaša očekivanja. Planete su vam jako naklonjene, tako da slobodni pripadnici znaka mogu da upoznaju svoju srodnu dušu na nekoj zabavi. Prehlada.

Vaga

Mogući su iznenadni troškovi, pa bi trebalo da naročito obratite pažnju na način na koji upravljate novcem. Između vas i partnera oživeće stara strast, pa će ovaj dan proteći u znaku trenutaka punih nežnosti. Problem sa vidom.

Škorpija

Nalazite se u periodu tranzicije koja će proteći u vašu korist. Novi elementi u vašem radnom okruženju i nove nadležnosti. Neočekivani susret sa bivšom ljubavi može se pretvoriti u nešto više. Nastavak ljubavne priče. Upala krajnika.

Strelac

Očekuje vas poboljšanje finansijske situacije i vanredni dobitak kojem se niste nadali. Uspeh u uslužnim delatnostima. Pred vama je romantičan izlazak sa partnerom i vrlo važan razgovor o zajedničkoj budućnosti. Imunitet vam je u padu.

Jarac

Današnji aspekti najavljuju uspeh Jarčevima, jer im ta energija može doneti napredak i proširenje kruga dužnosti. Moguće su nesuglasice u vezi sa jednim ranije zacrtanim zajedničkim planom. Neophodan je dogovor. Bolovi u ramenu.

Vodolija

Važan poslovni dogovor obeležiće ovaj dan. Vaši odnosi sa poslovnim saradnicima i nadređenima kreću se uzlaznom putanjom. Slobodne pripadnike znaka očekuje poznanstvo sa pomalo neobičnom osobom u znaku Riba ili Lava. Bolovi u kolenima.

Ribe

Glavna današnja tema su vaše finansije. Od vaših poslovnih dogovora i sporazuma zavisiće dugoročno rešenje. Mogućnost prelaska granice prijateljstva sa osobom koju dugo. Bolovi u vratu.

Izvor: svetplus.com