Dnevni horoskop za 18. mart 2023. Jarčevi sreća vam se osmehnula, Device danas drže sve pod kontrolom

|

Pošto je prvi dan vikenda pred nama, potrudite se da uživate i da ga provedete u što boljem raspoloženju.

Ovan

Dobro je ponekad za sebe uzeti slobodan dan. Danas ćete se sigurno oporaviti od pokušavanja da svima udovoljite.

Bik

Bilo bi dobro da danas napravite prvi korak i otvorite komplikovane teme koje vas muče. Vaša intuicija je sada veoma moćna.

Blizanci

Sva svoja iskustva podelite sa prijateljima. Zainteresovali ste se za putovanja ili neki izlazak iz okruženja, u kojem ste dugo vreme bili učaureni.

Rak

Tokom ove faze vaš posao ili vaša celokupna karijera mogli bi vas dovesti u centar pažnje. Možda ćete morati da promenite svoj plan.

Lav

Problem koji imate neće se rešiti sam od sebe, ukoliko se ne suočite s njim. To će vam pomoći da brže postignete cilj koji ste zacrtali.

Devica

Danas imate utisak da sve držite pod kontrolom, pa bi bilo dobro da koristite konstruktivan pristup problemima s kojima se trebate pozabaviti. Vaša osećanja biste trebali da bolje kontrolišete.

Vaga

Bilo bi dobro da preispitate vaša prijateljstava, a što je još važnije, ljubavne veze. Spremite se da doživite nešto neočekivano.

Škorpija

Dosegli ste vrhunac nekog uspeha napokon. Poboljšaće se jedan odnos sa nekom osobom, što će suptilno poboljšati i vaš život uopšte.

Strelac

Vaša porodica ne razume motivaciju koju imate. Ne upuštajte se u objašnjavanje svakog pojedačnog detalja vašeg života.

Jarac

Iako ste skloni riziku, previđajući mnoge činjenice i praktične prepreke, sreća je ipak na vašoj strani. Pa zašto i ne biste potražili neke nove mogućnosti.

Vodolija

Velika mogučnost postoji da se iznenada zaljubite, ali je prisutna i emocionalna nestabilnost. Kako biste ostali na dobrom putu, iskrenost u odnosu biće neophodna.

Ribe

Lepi i romantični odnosi su ponovo u vazduhu, tako da ćete poželeti da se s nekim emotivno približite. Ovo bi mogao da bude početak neke nove veze, a ako ste već u vezi, očekuje vas ljubavna harmonija.

Izvor: glossy.espreso.co.rs