Dnevni horoskop za 17. februar 2023. Bikovi, prati vas romantično raspoloženje – Lavovi kažnjeni na poslu

|

Ovan

Ljubav: Nema razloga da se ističete u društvu voljene osobe. Stvari će same doći na svoje mesto, budite strpljivi. Posao: Razmislite o korekciji poslovnih pravila, potrebno Vam je novo i efikasnije rešenje. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, konzumirajte više vitamina.

Bik

Ljubav: Prati Vas romantično raspoloženje, tako da nečije reči ili pogled u Vama podstiču lavinu pozitivne energije i osećanja. Posao: Delujete snalažljivo u različitim situacijama, sve planirane obaveze možete da završite po ubrzanom postupku. Zdravlje: Opustite se i akumulirajte pozitivnu energiju.

Blizanci

Ljubav: Nema potrebe da prikrivate svoje namere pred bliskom osobom, slobodno nazovite stvari pravim imenom. Posao: Nemojte dozvoliti da neko menja smisao Vašeg uspeha, dokažite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi, opustite se.

Rak

Ljubav: U emotivnom smislu, nedostaje Vam nečije prisustvo ili pažnja. Nemojte sebi dozvoliti da »zalutate« u pravcu pogrešne osobe. Posao: Neko Vas nepotrebno kažnjava ili opterećuje dodatnim obavezama, ali Vi prećutno pristajete na takav odnos. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas iscrpljuju.

Lav

Ljubav: Očekuje Vas dobitak, ali i rezignacija. Lako Vas je uzmeniriti i pokrenuti na jaču emotivnu reakciju. Previše brinete zbog nečijih reči ili postupaka. Posao: Vaša interesovanja su praktične prirode i nepotrebno forsirate određene poslovne situacije. Razmislite, sve ima svoju cenu i ulog. Zdravlje: Prijaće Vam boravak u prirodi ili psiho-fizička relaksacija.

Devica

Ljubav: Bolje je da svoju pažnju posvetite porodičnom životu ili nekoj mirnijoj temi u kojoj preovlađuju »poznata pravila igre«. Posao: Umor, loša koncentracija ili rasejanost, predstavljaju dovoljan povod da se ne uplićete u različite komplikacije. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam opuštena atmosfera, akumulirajte pozitivnu energiju.

Vaga

Ljubav: Stišavajte svoje afekte. Bolje je da zatražite dobar savet, nego da emotivno rizikujete bez pravog povoda. Posao: Nedostaje Vam koncentracija da se angažujete na različitim stranama. Nemojte donositi brzoplete odluke. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi, opustite se.

Škorpija

Ljubav: Stalo Vam je da delujete kao perfekcioništa, koji sve drži pod strogom kontrolom ili pod budnim okom. Posao: Poslovno-finansijski ili lični izazov, uvek može da se pretoči u uspeh koji ostavlja dobar utisak na okolinu. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Strelac

Ljubav: Izbegavajte rivalstvo ili ljubomorne scene. Pokažite voljenoj osobi da imate slične potrebe i upotrebite »zrno mudrosti«, kada je neophodno. Posao: Uporno tražite izlaz iz komplikovanih situacija, ali neko Vas dodatno opterećuje različitim zahtevima. Zdravlje: Prijaće Vam kreativan odmor i psihofizička relaksacija.

Jarac

Ljubav: Budite diskretni, postoji mogućnost da neko razotkrije Vaše »tajne namere«. Partner budnim okom posmatra i prati Vaše kretanje. Posao: Stalo Vam je da se izborite za bolju poslovnu poziciju. Na sreću, delujete veoma ubedljivo na svoju okolinu. Zdravlje: Unosite više vitamina i tečnosti u ishranu.

Vodolija

Ljubav: Stalo Vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju, ali činite niz pogrešnih stvari. Posao: U poslovno-finansijskom smislu, zaboravite na prevelike ambicije ili na želju za prisvajanjem tuđih rezultata. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Ribe

Ljubav: Ne dozvolite da u Vama prevlada talas sumnje prema voljenoj osobi ili osećanje emotivne rezignacije. Posao: Nalazite se u neobičnoj situaciji, imate utisak da neko od saradnika testira Vaše mogućnosti ili da Vas profesionalno iskušava. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija.