Dnevni horoskop za 11. mart 2023: Rakovi, pazite se u saobraćaju – Blizanci dobijaju poklon

|

Ovan

Neprijatne vesti vam mogu totalno pomutiti koncentraciju. Vaša potpuna posvećenost određenoj temi može vas ovih dana mnogo koštati ako dozvolite da vam promaknu važni detalji vezani za posao koji svakodnevno obavljate.

Bik

Mislite o poslu umesto da trenutnu pozitivnu energiju podelite s ukućanima koje ste, u prošlom periodu zapostavili. Deprimira vas neprijatna atmosfera oko vas, a ne uviđate da ste upravo vi uzrok takvog raspoloženja.

Blizanci

Zahvaljujući svojim sposobnostima dobijate malu zahvalnicu u vidu simboličnog poklona. Imponuje vam priznanje, bez obzira što je količina vašeg uloženog truda znatno veća od dara koji dobijate. Zahvalite se i na tome, prava nadoknada tek stiže.

Rak

Smišljate nove načine poslovanja i nalazite nove metode kojima se bavite u toku rada. Smetnje u komunikaciji sa nadređenima osetićete prvenstveno kroz pritisak da posao mora biti završen pre planiranog roka. Pazite se u saobraćaju.

Lav

Ideje koje su do sada bile neshvaćene, konačno prezentujete i dobijete podršku kolega od kojih ste to najmanje očekivali. Očekuje vas i zvanično upoznavanje s uticajnom osobom koju znate iz viđenja.

Devica

Puni ste sebe i potpuno ste svesni kojim putem treba da ide vaš profesionalni razvoj. Ne dvoumite se, prihvatite svaku ponudu u ovom trenutku iako nije na prvi pogled primamljiva. Ostanite u igri jer je u pitanju isplativ posao.

Vaga

Nagli pad energije uvodi vas u nervozu i napetost. Otvoreni sukobi na poslu mogu vas izbaciti iz takta. Radna sredina u kojoj se nalazite prepuna je negativne energije pa bi za vas najbolje bilo da se povučete i malo odmorite.

Škorpija

Imate veliku dozu straha. Niste sigurni da li vas vole zato što kao čovek vredite ili je to zato što imate moći da im nešto priuštite, čak i materijalno. Odgovor na ovo pitanje morate potražiti u dnu duše koja prepoznaje istinu.

Strelac

Računajte na veliku podršku prijatelja i saradnika jer ste u prošlom periodu svojim zalaganjem i požrtvovanošću to zaslužili kod njih. Očekuje vas potpisivanje ugovora kojim će vaša karijera krenuti drugim smerom.

Jarac

Sjajne vesti stižu iz inostranstva. Konačno vaše ideje nalaze put do pravih ljudi. Ipak, ne očekujte da će sve ići glatko. U realizaciji vas čeka neplanirana prepreka. Ukoliko strpljivo rešite problem, pred vama je dobra prilika.

Vodolija

Veoma ste nestrpljivi, ne kontrolišete emocije. Pokažite više zahvalnosti za one ljude koji su vas u prošlosti podržavali. Vaša potreba za slobodom može razviti još veću napetost i nervozu u krugu porodice.

Ribe

Očekuju vas zadaci koji od vas teraju da izađete iz rutine. Iako ste radno raspoloženi, specijalni zahtevi su naporni jer se od vas očekuje da date sve od sebe, pa i više od toga. Kraj dana donosi olakšanje jer ste uspešni.

Izvor: novosti.rs