Dnevni horoskop za 11. maj 2022. Device, promenite svoje neprikladno ponašanje

|

Ovan

Ljubav: Stalo Vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju, ali činite niz pogrešnih stvari. Posao: U poslovno-finansijskom smislu, zaboravite na prevelike ambicije ili na želju za prisvajanjem tuđih rezultata. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Bik

Ljubav: Smeta Vam saznanje da partneru povremeno nedostaje inspiracija, hrabrost ili iskrenost. Učinite nešto po tom pitanju. Posao: Odbijate da prihvatite nečiju uslugu koja Vas obavezuje na partnerstvo pod određenim uslovima. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Blizanci

Ljubav: Važno je da se osećate prijatno uz voljenu osobu. Osećaj poverenja ili bliskosti u Vama budi neku skrivenu snagu. Posao: Budite pažljiviji pred osobom koja Vas obavezuje na određene uslove ili na poslovno-finansijsku saradnju. Zdravlje: Prijaće Vam neka lakša dijeta, izbegavajte nezdravu hranu.

Rak

Ljubav: Lakše Vam je da svet oko sebe posmatrate iz ružičaste perspektive u očekivanju, da će se stvari u Vašem životu rešiti same po sebi. Posao: Poslovna klima nije po Vašoj meri, ali sve se svodi na pravilno opažanje i na dobru reakciju. Uskladite svoje želje i mogućnosti. Zdravlje: Dobro se osećate kada učinite nešto korisno.

Lav

Ljubav: Kod Vas preovladava dobra volja i emotivna nota, a kod Vašeg partnera smisao za lepe i korisne stvari. Sjajno se dopunjavate. Posao: Obratite pažnju na različite detalje, jer stvari koje imaju važno značenje često ostaju skrivene između redova ili iza nečijih obećanja. Zdravlje: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

Devica

Ljubav: Novi izlivi ljubomore ili posesivnosti, deluju iritirajuće na voljenu osobu. Promenite svoje neprikladno ponašanje. Posao: Morate imati dovoljno mudrosti da se suprotstavite nečijoj samovolji i poslovnom autoritetu. Sačuvajte samokontrolu. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne situacije, opustite se.

Vaga

Ljubav: Planirajte izlazak ili emotivni susret, prijaće Vam društvo bliske osobe. Važno je da se osetite poželjno u nečijoj blizini. Posao: Uvek postoji lakši ili teži put do uspeha, pažljivo analizirajte različite izazove i mogućnosti koje postoje na poslovnoj sceni. Zdravlje: Emotivna afirmacija pozitivno deluje na Vaše raspoloženje i motivaciju.

Škorpija

Ljubav: Uz sve uvažavanje razuma, treba da pratite i svoj »unutrašnji glas« ili ritam osećanja. Posao: Stvari procenjujete na osnovu praktične primene ili njihove upotrebne vrednosti. Zdravlje: Učinite nešto u prilog boljem raspoloženju.

Strelac

Ljubav: Pogađa Vas nečije ponašanje ili odluka. Trudite se da potisnete svoje neraspoloženje, mada Vam to baš i ne uspeva. Posao: Vi raspolažete ubedljivim argumentima, ali nekome nije stalo da istina ispliva na videlo. Očekujte teške pregovore. Zdravlje: Večernje sate posvetite omiljenom hobiju i relaksaciji.

Jarac

Ljubav: Pokušajte da razumete nečiju slabost. Nema potrebe da »kažnjavate« voljenu osobu. Posao: Očekuju Vas različiti problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima i dodatne obaveze. Zdravlje: Izbegavajte konfiktne situacije i budite pažljiviji u saobraćaju.

Vodolija

Ljubav: Ne razumete partnerov stav o zajedničkom problemu, imate utisak da se nalazite na suprotnim stranama. Posao: Izbegavajte sumnjive okolnosti i pažljivije analizirajte svoje saradnike. Ponekad postoje »skriveni detalji« koji se teže uočavaju. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam izlazak, šetnja ili relaksacija.

Ribe

Ljubav: U momentima delujete tajanstveno, ali partner nema dovoljno interesovanja ili volje da odgoneta Vaše misli. Posao: Umete da uspostavite dobru poslovnu kontrolu i da usmeravate događaje u pravcu koji donosi praktične rezultate. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom i dobrim raspoloženjem.