Dnevni horoskop za 10. mart 2023. Jarčevi, nikako da uskladite svoje želje i potrebe

|

Ovan

Ljubav: Izbegavajte nepotrebna uzbuđenja ili izazovno koketiranje sa nepoznatom osobom. Sačuvajte emotivnu diskreciju. Posao: Važno je da proveravate informacije koje utiču na poslovnu saradnju. Ponekad je teško prihvatiti različita ograničenja. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna i pravilnija nega.

Bik

Ljubav: Prati Vas loš dijalog u odnosu sa voljenom osobom, među Vama postoje različita interesovanja i »merila vrednosti«. Posao: Motivisani ste za poslovni uspeh, stoga prihvatite takmičarsku atmosferu ili ideju koju Vam predlaže jedna mlađa osoba. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete nekim ružnim događajima ili lošim slutnjama.

Blizanci

Ljubav: Važno je da smirite svoje uzavrele strasti i da zatražite savet od bliskih prijatelja. Nemojte iritirati svog partnera. Posao: Na direktan način izražavate svoje nezadovoljstvo, ljuti Vas nečije ponašanje i nepravda koju doživljavate u društvu saradnika. Zdravlje: Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

Rak

Ljubav: Trenutno, ljubav i zadovoljstvo ne idu u kombinaciji. Partner iznenada postavlja pitanja koja u Vama podstiču emotivnu nelagodnost. Posao: Potreban Vam je dodatni oprez u susretu sa saradnicima i prilikom procene novih poslovnih prilika. Zdravlje: Prijaće Vam aktivan odmor i više sati zdravog sna.

Lav

Ljubav: Mimo svoje volje, pristajete na kompromisno rešenje ili na varijantu koju predlaže Vaš partner. Posao: Odlažete svoje poslove zbog jedne osobe, ali usluga koju činite ne predstavlja dobro rešenje. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija.

Devica

Ljubav: Ponekad treba isključiti razum, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičkih pravila. Neka Vaša osećanja »progovore«. Posao: Važno je da se stvari završavaju na dobar način. Dovoljno ste umešni da prevaziđete poslovne nesporazume i konfliktne situacije. Zdravlje: Nemojte sputavati svoja osećanja ili želje, opustite se.

Vaga

Ljubav: Pokušavate da odložite susret sa jednom osobom, ali to je samo privremeno rešenje. Suočavanje sa istinom donosi olakšanje. Posao: Potrudite se da Vaši saradnici prihvate realna objašnjenja i okolnosti koje utiču na zajednički uspeh. Zdravlje: Sačuvajte samopouzdanje, prijaće Vam kreativan odmor.

Škorpija

Ljubav: Vaš ponos izbija na površinu, što predstavlja loš predznak u susretu sa voljenom osobom. Kontrolišite sujetu. Posao: Važno je da poštujete protokol u odnosu prema saradnicima. Nema potrebe da komplikujete zajednički dogovor. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas preterano uznemiravaju.

Strelac

Ljubav: Svoj uspeh možete da afirmišete u različitim situacijama, a svoj šarm ili neodoljivost pred bliskom osobom. Posao: Ne treba da dovodite u pitanje naklonost proverenih saradnika, naročito osobe za koju Vas vezuju poslovni i privatni interesi. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam izazak ili šetnja.

Jarac

Ljubav: Nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Nikako da uskladite svoje želje i potrebe u odnosu sa voljenom osobom. Posao: Zainteresovani ste za poslove koji donose novčanu nadoknadu ili materijalne aspekte. Jasno predstavljate svoje namere. Zdravlje: Potrebno je da ulepšate svoje raspoloženje.

Vodolija

Ljubav: Ponekad treba isključiti razum, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičkih pravila. Neka Vaša osećanja »progovore«. Posao: Pogađa Vas nečije nekorektno ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način. Zdravlje: Nemojte sputavati svoja osećanja ili želje, opustite se.

Ribe

Ljubav: Preterujete u svojim očekivanjima pred voljenom osobom. Neko ne želi da Vam »polaže sve račune«. Posao: Pažljivije analizirajte okolinu i nemojte dozvoliti da Vas neko podstiče na rivalske odnose. Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju.