Đorđe i Saška izgovorili “da” i pred matičarem: Svi detalji venčanja na plaži – Mlada stigla bosa putem posutim laticama ruža, poznato ko je uhvatio bidermajer

|

Đorđe Đoković i Saška Veselinov venčali su se u Beogradu u Crkvi Svetog Marka, a potom su mladenci i svatovi odleteli za Tivat, gde je organizovana velika gala svadba.Porodica Đoković je sada iznenadila goste, te i drugi dan slave.

Zvanice su došle na ceremoniju povodom venčanja Saške i Đorđe pred matičarem, koja se održala na plaži, a nakon toga ih je zabavljao Saša Kovačević. Saška je zablistala u novoj i raskošnoj venčanici, dok Đorđe nije skidao osmeh sa lica.

Nasuprot onoj na crkvenom venčanju, mlada se ovoga puta odlučila za belo-krem venčanicu golih ramena i izvezenim detaljima od čipke. Mlada je do matičara došla bosa i to stazom od hotela do plaže, koja je posuta belim laticama ruža. Tamo su ih čekale dve devojčice sa korpama latica cveća, a sam čin venčanja se odigrao ispod ogrmnog venca od belih i roze ruža.

Posle venčanja, po običaju, mlada je na plaži bacila bidermajer, koji je uhvatila jedna od njenih bosonogih prijateljica.

Inače, Saška Veselinov je model i influenserka, a radila je i kao sportski novinar, na kom poslu je upravo i upoznala Đorđa. Najmlađi Đoković je uspešni biznismen. Oni su svojevremeno otkrili da su nakon 20 dana otišli zajedno na more, a po povratku je Đorđe rekao: “Voleo bih da nam jedna destinacija bude dom, da se nakon putovanja vraćamo u istu kuću”. Tako su i započeli zajednički život, a sada su to i ozvaničili pred Bogom i zakonom.

Izvor: kurir.rs