Đokovići unajmili privatne avione za zvanice: Smeštaj i prevoz koštao ih 150.000 evra – Na svadbu stigli u luksuznoj mašini od 400.000 evra

|

Danas porodica Đoković ima poseban razlog za slavlje. Đorđe Đoković i Saška Veselinov zakleli su se na večnu ljubav pred Bogom i svojim najbližim članovima porodice. Osim familije, ceremoniji venčanja u Crkvi Svetog Marka prisustvovali su kumovi i prijatelji, a osmeh sa lica nisu skidali tokom čitavog dana.

Nakon što su mladenci primili prve čestitke i poklone, usledilo je pravo veselje, a glavna zvezda bio je Novak Đoković koji je trubače kitio novčanicama i njegov sin Stefan koji je simpatičnim gestovima ulepšao svadbene fotografije.

Posle crkvenog venčanja i kratkog ručka u Beogradu mladenci su se sa gostima uputili u Crnu Goru gde će biti upriličena svadbena proslava za 80 ljudi.

Kako Mondo saznaje, porodica Đoković navodno je unajmila privatne avione za svoje goste, kako bi što udobnije i sigurnije stigli na slavlje.

Lokacija na kojoj će se proslava održati i dalje je nepoznata, a pričalo se i da im je bio plan da istu svojim najbližima saopšte upravo prilikom ukrcavanja, kao i da ih je čitav ceh koštao 150.000 evra.

Mladenci su do crkve stigli u luksuznom automobilu marke “bentli” koji vredi neverovatnih 400.000 dolara. Prizor automobila, koji se retko može videti na ulicama glavnog grada, privukao je pažnju svih prisutnih a naročito muške populacije.

Izvor: espreso.co.rs