Đoković sve iznenadio porukom na kameri – Na pitanje o Stefanu i Tari dao odgovor koji će rastužiti navijače

|

Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa pobedom nad Peruancem Huanom Pablom Variljasom sa 3:0, a po završetku meča, ponovo je ostavio poruku na kameri.

Veliku buru izazvala je Novakova poruka “Kosovo je srce Srbije! Stop nasilju!”, koju je napisao na kameri nakon pobede u prvom kolu u Parizu. Neki su smatrali da je to previše i da Novak treba da bude kažnjen, a neki su rekli čak i da treba biti diskvalifikovan, jer su to protimačili kao političku poruku.

Zbog toga su svi željno iščekivali da vide šta će Novak napisati na kameri, nakon poruke vezane za Kosovo, ali sada je napravio iznenađenje za sve, i ovoga puta je poslao poruku na francuskom.

Napisao je “Aleeeeez” – što u prevodu na srpski znači “Idemo”.

Novak je danas postao apsolutni rekorder po broju učešća u četvrtfinalu Rolan Garosa sa 17, pretekavši Rafaela Nadala koji je do sada 16 puta igrao četvrtfinale u Parizu.

“Hvala puno na čestitkama, naravno da sam ponosan na taj rekord. Sa svakim rekordom moram biti ponosam koji napravim ovde. Kao i svaki igrač, i ja sam imao mnogo razmišljanja. Nije tako kao što je bilo pre par godina, nešto sam sa telom morao da uradim, ali kada odigram kao danas, naravno da sam zadovoljan i motivisan”, poručio je Đoković nakon meča.

Najveća podrška Novaku sa tribina bio je sin Stefan.

“Veliko je zadovoljstvo imati decu sa sobom, da su ovde blizu mene. Danas i juče smo uživali, sutra oni idu za Srbiju, moraju ići u školu. Moj sin stvarno voli tenis, i sa njim i uopšte sa svojom decom ja sam potpuno drugačija osoba. Osećam mnogo ljubavi i motivacije da igram svoj najbolji tenis. Jednog dana, možda će i on doći da igra ovde”, naglasio je Novak.

Izvor: telegraf.rs