Đoković poslao oštru poruku svima koji misle da folira povredu – Otkrio najveći motiv: “Za svoju zemlju, za Srbiju”

|

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je održao zanimljivu konferenciju za novinare, na kojoj je otvoreno govorio o povredi, tretmanima koje je imao, a koji su pozitivno uticali na njegovo telo, a u jednom odgovoru se dotakao i onih koji sumnjaju da lažira povredu.

Novak je istakao licemerstvo mnogih koji sumnjaju samo u njegove povrede, a kada se povrede neki drugi igrači i to utiče na njihovu igru, onda su oni žrtve, a on folirant.

U njegovoj izjavi mnogi su između redova pročitali da cilja na Rafaela Nadala, koji je vukao povredu pre godinu dana na Australijan openu, ali je uspeo da dođe do titule. Takođe, je isto bilo i na Rolan Garosu, kada je imao povredu stopala, ali je takođe došao do Grend slem titule.

“To ja ostavljam njima, neka sumnjaju i dalje. Interesantno je da se samo u moje povrede sumnja, ali kada se drugi igrači povrede i to utiče na njih, onda su oni žrtve, a ja sam igrač koji se pretvara. Nemam neki osećaj da nekome nešto da dokažem. Imam snimak i MRA i ultrazvuk što će i dokazati, da li ću to objaviti u dokumentarcu, ne znam, možda, a možda i neću. Apsolutno me ne interesuje šta ljudi misle, zabavno mi je koji se nastavlja narativ drugačiji nego na neke druge igrače. Navikao sam da se suočavam sa tim, to me motiviše i to mi daje dodatnu snagu”, poručio je Đoković.

Đoković je otkrio i šta ga posebno gura dalje da nastavi i da se bori za neke nove rekorde i uspehe:

“Želim da napravim istoriju za sebe, za svoj narod, za Srbiju, za svetski tenis. To je jasno za mene, daje mi jasnoću kako da pristupo, treninzima, kako da komuniciram s ljudima, kako da formiram tim”. zaključio je Đoković.

Izvor: telegraf.rs