Desio se prvi poljubac: Anđela legla pored Zvezdana, pa nisu mogli da odole – njegova žena sve gleda (VIDEO)

|

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić prvi put su se poljubili, a kamere su sve zabeležile uprkos njegovom obećanju da do toga neće doći.

Njih dvoje najpre su se malo posvađali a onda je pao sočan poljubac, nakon čega su nastavili kao da kamere nisu tu i kao da on još uvek nije oženjen muškarac.

Ana, supruga Zvezdana Slavnića, oglasila se posle njegovog priznanja da da gaji emocije prema Anđeli Đuričić i uputio izvinjenje svojoj ženi i posle 15 godina joj staviti do znanja da napolju više nema potrebe da ga čeka.

– Za tri života ovo nisam očekivala. Kada je ušao u “Zadrugu”, dva meseca je pričao kako nikada u svom životu ne bi izdao svog prijatelja. To bi bilo kao kada bi ne znam ni ja šta uradio… Da li je on mene izdao kao ženu, to nije bitno, šira slika treba da se sagleda. Mi smo i prijatelji, emotivni partneri, drugari… A kada te neko posle 30 godina i 15 godina poverenja ovako javno izda, sa malicioznim, najgorim stavovima… Tako razmišlja jedno dete koje ima one uske potrebe svoje, pa kao:”Šta da radim, j**iga, srušio sam sve to”.

Izvor: kurir.rs