Dea je prva ćerka Svetozara Cvetkovića: Od oca je nasledila lepotu i ljubav prema umetnosti (FOTO)

|

Vest da se Svetozar Cvetković i Jelena Đokić razvode u domaćim medijima izazvala je veliku medjisku pažnju. Kako izvor za “Kurir” kaže, par od leta ne živi zajedno, a papire za razvod predali su sudu. Ipak, glumački par se nije oglašavao povodom ovih navoda.

Svetozar Cvetković i Jelena Đokić roditelji su dvoje dece, sina Luke i ćerke Klare. Ipak, prva očeva radost je ćerka Svetozara Cvetkovića iz prvog braka, Dea. Prvu naslednicu glumac je dobio u braku sa suprugom Dankom, o kojoj se takođe vrlo malo zna.

Dea je sada prelepa devojka, koja je od oca nasledila ljubav prema umetnosti, ali i želju da svoj život živi daleko od očiju javnosti, o čemu je glumac svojevremeno govorio ovako:

“Trudim se da to bude prilično diskretno, bar što se nje tiče, jer ona živi neki život za koji uopšte ne bi želela da izlazi u javnost, u kojoj sam ja silom prilika. I zato je držim van toga, a sve ono što je njeno, neka bude samo njeno”, objasnio je Cvetković.

Dea nema otvoren profil na mrežama, te njene se njene fotografije mogu videti samo kada se u retkim prilikama njen otac pohvali lepotom svoje najstarije ćerke.

Izvor: story.rs