David Dragojević završio s poznatim političarem iz Vojvodine: Stariji je od njega 10 godina – otkriveni svi detalji gej veze

|

Bivši fudbaler David Dragojević navodno je u šemi s političarom iz Vojvodine, koji finansira sve njegove hirove.

Naime, u javnosti se do sada isticao po vezama sa starletama, među kojima su Aleksandra Subotić i Ana Korać.

– David je opasan zavodnik, žene ga zaista obožavaju i nikada nije imao problem da zavede svaku koju je želeo. Što se kaže, trebalo je samo da pokaže prstom i svaka bi bila njegova za tili čas. Veza s Aleksandrom Subotić za njega je bila mučenje jer on nju nije voleo. Bio je s njom iz sažaljenja i zbog medijske pompe. Onda je došla Ana Korać, koja ga je, bukvalno, spasla od familije Subotić. Ni ta veza nije potrajala dugo jer on nije želeo da radi, a ona je sve finansirala i podmetala leđa.

Kada ga je Koraćeva ostavila, David je napustio njen stan u Beogradu i vratio se u Veternik kod mame Bilje. On je tada kovao plan kako da dođe do para, a da ne radi previše – počinje priču prijateljica brata rijaliti-zvezde i nekadašnjeg učesnika „Zadruge”, a onda ispričala temu koja trese Novi Sad.

– Svi znate da se oduvek nagadalo da David voli i momke i devojke, kao i da je u stranim zemljama radio sve i svašta. Iako su to sve bila nagađanja, sada su se i potvrdila kao tačna. Naime, David se pre nešto više od tri meseca spanđao s vojvođanskim političarom. Uticajan je i veoma priznat. Sve je počelo kad je David pokrenuo posao privatnog trenera, u nadi da će razviti biznis.

Političara je upoznao preko prijatelja da bi mu davao savete o treninzima i ishrani. Namirisao je da tu ima potencijala i da se političar loži na njega, kao i da teži nečemu više od saradnje i prijateljstva. Bio je prilično otvoren prema Davidu, galantan kao niko do tada. Dao mu je do znanja da hoće da bude s njim, ali da mora da bude diskretan i strogo pouzdan, da niko neće saznati za vezu i njihovu bliskost.

Izvor blizak momku iz Veternika otkriva dalje detalje:

– Bacili su sve karte na sto i uplovili u vezu. Političar je oženjeni, preko 10 godina stariji od Davida, ozbiljan i stvarno ga voli: “Meni je mnogo lepo, baš sam srećan. Imam pomoć kakvu nikad nisam imao. Putujemo, lepo nam je. Nemamo nikakve obaveze. On je mnogo jak čovek i drži pola Vojvodine. Uz njega ću da napredujem i procvetam. Konačno i meni da krene”, pričao je on za Srpski telegraf.

David ne mora više da radi jer ima sve što mu treba. Plaća mu telefonske račune, krpice, suplemente za trening. Vidite da je procvetao pored njega. Plaća mu čak i tretmane za lice i estetske zahvate.

Političar i David negirali su sve navode.

Izvor: kurir.rs