“Daš 3.000 evra a dobiješ ovo”: Srpkinja razočarana švedskim stolom u Turskoj – “Jednostavno, nije dobro”

|

Jedna turistkinja je na svom TikTok profilu podelila video snimak doručka na bazi švedskog stola u jednom luksuznom hotelu u Antaliji, u Turskoj, govoreći drugima da se osoblje “ne trudi”, oko hrane.

“Ne bih da se žalim, ali hrana jednostavno nije na nivou. Ovo bi trebalo da bude odmaralište sa pet zvezdica, ali u restoranu na bazi švedskog stola svaki dan ista hrana”, rekla je ona pratiocima na početku videa pa dodala:

“Oni nude supu za doručak, sireve i šunke. Tu je kajgana pomešana sa paradajzom, mlevena govedina, paprike, zaista nasumične stvari”.

Međutim, njoj to nije bilo dovoljno a ni prikladno.

“Zaista nije dobro, nisam izbirljiva ljudi, ali sam gurmanka. A kada potrošite skoro 3.000 evra za odmor i to vam se svakodnevno služi, to je zaista razočaravajuće. Uopšte nisam srećna. Ovo jednostavno nije dobro, stvarno nije dobro”, govorila je žena u videu.

Kako je dalje snimala, otkrila je i raznovrsnu hranu za doručak koja se navodno čuva u kontejnerima otpornim na toplotu, a primetila je i da paradajz sa topljenim sirom, pileće kobasice i jaja sa seckanim paradajzom nisu sveži.

“To jednostavno nije ono što biste očekivali za doručak, zaista nije tako sjajno”, rekla je nezadovoljna žena.

U drugom delu videa, prikazala je dva velika lonca supe na pari, tradicionalnog izbora za turski doručak. A onda je gledajući u lonac sa supom, rekla: “Ovo za doručak ljudi, ovo? Apsolutno ne”.

Međutim, korisnici TikToka su stali u odbranu švedskog stola, zamerajući ženi što kritikuje tradicionalni turski meni.

“Najbolje da ideš ti u Sutomore”, “Lupaš gluposti, izgleda sjajno, ima puno izbora i drugačije od onoga što imate kod kuće – upravo ono što bih očekivao kada odem na odmor”, ređali su se komentari.

Osim ovih, našli su se i neki drugi komentari onih koji su je brzo ispravili, obavestivši je da je u Turskoj uobičajeno jesti supu za doručak.

“Supa je normalna za turski doručak. Kao i menemen (kajgana sa paradajzom). Mislim da si zalutala”, napisao joj je neko.

Izvor: espreso.co.rs