Danijela i Stefan Buzurović uredili stan kreativno i originalno: Vedre boje, zanimljiv nameštaj – sve je podređeno deci

|

Danijela i Stefan Buzurović su prilikom kupovine stana bili prinuđeni da podignu kredit. Stambeno pitanje rešavali su pre dve godine, a prilikom izbora nekretnine vodili su se pre svega potrebama dece.

Raspored u stanu Danijele i Stefana Buzurovića podređen je njihovoj deci, osmogodišnjem Nestoru i pet godina mlađoj Klari. O njihovoj veseloj prirodi puno govori i način na koji su uredili životni prostor, u kome dominiraju vedre boje i šareni uzorci.

S obzirom na to da su supružnici „televizijski radnici“, logično je da glavno mesto u njihovom dnevnom boravku zauzima televizor impresivnih dimenzija koji dobro dođe i za video-igrice. U krevetu u spavaćoj sobi može da se smesti cela porodica i da tako ušuškani čitaju bajke, a tata glumac im često priredi i neku predstavu na licu mesta.

Danijela je glavna u kuhinji. Pošto njena deca ne vole da jedu ribu, snalažljiva mama jednom nedeljno organizuje „gusarski ručak“. Ko želi da kao gusar zaplovi morima mora da pojede sve iz tanjira. Po svemu sudeći, trik „pali“.

Danijela i Stefan sledeće godine proslaviće deceniju braka punog ljubavi, radosti i dečijeg smeha.

Izvor: hellomagazin.rs