Dalila od Tik Toka zarađuje ogroman novac: Za nedelju dana zaradila čak 15.000 evra, a evo i kako to fukcioniše

|

Dosta poznatih ličnosti koriste svoje profile i pratioce kao izvor zarada na društvenim mrežama. Poznato je da putem društvenih mreža može da se zaradi velika cifra, pa postoje oni koji uzimaju novac isključivo objavljujući sadržaj na internetu. Bivšoj zadrugarki, Dalili Dragojević osladile su se velike sume novca koje je zaradila u zadnje vreme od Tiktoka, pa je od svojih pratilaca, tokom jednog uključenja uživo, zahtevala na prilično bezobrazan način da joj šalju poklone, tj. virtuelni novac.

Ona se na Tiktoku ponekad snima i po 20 sati dnevno, i dešava se vrlo često da vređa svoje pratioce, govoreći im da ne gledaju samo njene prenose, već da joj šalju poklone.

– Nije tajna više da Dalila zarađuje velike cifre novca od ove društvene mreže, pa čak i do 15.000 evra nedeljno. Ali njoj je od kada je postala popularna na Tiktoku novac definitivno udario u glavu. Ponaša se veoma nepristojno i drsko prema svojim pratiocima. One koji je gledaju uživo često vređa i govori “da ne budemo debili i da joj šaljemo gifove”. Zahteva od nas da budemo ažurniji i nije joj dovoljno samo što gledamo njene prenose već želi da od nas zarađuje, i to na veliko. Time je pokazala da uopšte ne poštuje svoje fanove i da joj je stalo samo do zarade i novca. Koristi nas kako bi na najbrži mogući način došla do novca – rekao je jedan od razočaranih Dalilinih pratilaca na Tiktoku, pa još i dodao:

– Mnogi su primetili da se Dalila, kako bi zaradila što više gifova, uključuje u lajvove čak i s ljudima koje uopšte ne poznaje i koji se na svojim profilima uopšte ne obraćaju istim ciljnim grupama, niti pak imaju sadržaj sličan njenom. Njoj je jedino bitno da oni imaju puno pratilaca i da su popularni, kako bi se ogrebala za još koji evro. Nedavno je bila i u lajvu s jednim poznatim gej tiktokerom tokom burne svađe sa jednim influenserom, pa je tokom prenosa, koji je trajao skoro sat vremena, nekoliko puta od pratilaca tražila da joj šalju poklone, koji vrede određeni broj novčića. Ona ništa drugo skoro da i nije progovarala, samo je kolutala očima i zbunjeno je gledala i slušala šta se priča, iako joj te teme uopšte nisu bile bliske. Bitno joj je samo da bude što više uživo na ovoj platformi, kako bi zaradila što više novca od lajva, a to je i preko 200 evra, a dnevno i do 1.000 – rekao je naš sagovornik, koji je zbog njenog ponašanja i otpratio Dragojevićku na ovoj popularnoj platformi.

Podsetimo, Dalili je Tiktok trenutno najveći izvor zarade, jer joj na Jutjubu u zadnje vreme baš i ne cvetaju ruže, pa ima mnogo manje pregleda nego ranije. S nedeljnom zaradom od 15.000 evra, Dalila nije na prvom mestu rekordera u zaradi na Tiktoku, već zauzima drugo mesto.

Izvor: kurir.rs