Dajana iskreno o Žikinom sinu: Evo šta je voditeljka rekla za Andriju, pokazala koliko ga ceni

|

Stariji sin Žike Jakšića, Andrija Jakšić živeo je godinama u Nemačkoj sa majkom, a ipak pre nekoliko godina odlučio je da život sa svojom suprugom nastavi u Srbiji i okrene se uzgoju i proizvodnji grožđa.

Jedan od razloga zašto je baš odabrao ovaj put jeste želja da više vremena provede sa ocem, koji u detinjstvu nije mogao mnogo da se posveti njegovom odrastanju, a tu je i želja da bude uz mlađeg brata Dušana, kojeg producent ima sa nekadašnjom pevačicom i voditeljkom Dajanom Paunović.

Kako mediji nisu imali u vidu to kako stariji sin Žike Jakšića izgleda, tako niko nije mogao da sazna kakav on odnos gaji sa Dajanom, ali sada se i to promenilo.

U izjavi za Story, Dajana Paunović, otkrila je slaže li se sa Andrijom:

– Andrija je predivan, mlad čovek, vaspitan, obrazovan, koji Dušana obožava kao i on njega. Volim što imaju jedan drugoga, što se poštuju i vole i što Dušan iako je mali nikada Andriju nije posmatrao kao nekoga ko nije deo njegovog života, uprkos tome što godinama on nije živeo u Srbiji i zbog posla nije svakodnevno prisutan. Drago mi je da moj sin ima brata na kog znam da uvek može da se osloni i da će mu on biti podrška za ceo život – rekla je Paunovićeva pa nastavila:

– Andriju izuzetno cenim i poštujem, to je brat moga sina, ali i da nije zaslužuje svako poštovanje jer je kvalitetna ličnost – zaključila je Dajana.

Izvor: kurir.rs