“Da Zadrugari znaju šta je Ana pričala za njih, pojeli bi je”: Moka raskrinkao bivšu snaju – Otkrio razloge njenog ulaska

|

Zoran Moka Slavnić, sportista s mangupskim karakterom ovih dana je u fokusu interesovanja zbog svog sina Zvezdana koji je aktuelni učesnik rijalitija “Zadruga”. Moka je gostovao u emisiji Sceniranje gde je govorio o svom sinu Zvezdanu, Zvezdanovoj bivšoj i još mnogo toga.

Najpre je započeo svojim odnosom sa Zvezdanom za koji navodi da je bio jako kratak.

“Ja nisam znao Zvezdana tako, malo vremena smo proveli poslednjih 20 godina i to je jedna tuga. To je bila najveća ljubav između oca i sina do 14 godina. Košarku sam ostavio 1983. godine i moju karijeru je jako lagano izneo. Prošlo je godinu i po dana kako je na slobodi, od poslednje njegove pizdarije koju je napravio. Rekao sam mu ti ćeš uvek biti moj sin, a ako želiš da ti ja budem otac, ja sam tu”, ispričao je Moka i zaplakao.

Zatim se osvrnuo i na sam rijaliti u kojem je njegov sin napravio pravi spektakl za gledaoce.

“Da nije ušao u emotivnu vezu, mislim da bi bio pobednik jedan kroz jedan. Zato što je izneo sve na tacnu. Njemu su rijaliti havaji posle onoga gde je bio”, rekao je Moka i dodao: “Pre nego što je ušao u Zadrugu pitao me je tata da li da uđem. Rekao sam mu da je ovo poslednji trenutak da uzme neku kintu na pošteno”.

Moka je zatim prokomentarisao Zvezdanovu bivšu suprugu Anu Ćurčić koja je nedavno ušla u rijaliti.

“Uopšte me nije šokirao što raskida sa Anom. Izvinjavam se, moj sin nije obrukao svoju bivšu ženu. On je nije prevario, već je pre toga javno izjavio da raskida. Sigurno su se voleli bili su toliko dugo. Mnogo smo pričali pred njegov ulazak i davala mi je silne komplimente, a pre tri četiri dana mi je rekla da sam nula od čoveka”, ispričao je Moka i dodao:

“Čekam Anino ponašanje unutra. Zadrugari da znaju šta je Ana rekla za njih, oni bi je pojeli pri ulasku. To je sreća što oni ne znaju. Ušla je zbog osvete i kinte”, otkrio je Moka na kraju.

Izvor: kurir.rs