“Da vam pokažem kako se kupam na autoputu”: Katići voze kamione po Americi – Udala sam se, a sad menjam ulje na kamionu

|

Katići nisu tipična srpska porodica. I to ne samo zato što žive u Americi, već i zato što su oboje kamiondžije. Mladi bračni par iz Srbije postao je viralan od kada na TikToku objavljuju svoj život na drumu. Njih dvoje dali su sliku iz drugog ugla kako je biti kamiondžija, objavljujući zanimljive i duhovite detalje iz svakodnevnog života, ali i savete kako otići i voziti kamion u paru.

Katići su podelili sa drugima i kako izgleda kada se neka tura čeka dugo, kako je kada se vozi u 3 ujutru a i kako izgleda kada se gospođa Katić muči sa parkiranjem kamiona.

Najpre su, pošto je to bilo prvo što je zanimalo mnoge pratioce, objasnili kako su oni došli do ovog posla u Americi.

“Kako do vožnje u Americi? To je pitanje koje nam najviše postavljate pa ću probati da vam odgovorim. Da biste vozili kamion u Americi, potrebni su vam američki papiri. Postoje razni načini kako možete da ih dobijete, ali ja ću vam ispričati moj. Ja sam došla tako to je moj tadašnji dečko, sadašnji muž imao papire i onda sam se ja udala i evo me, proveravam ulje”, otkrila je žena na snimku, dok zaista i proverava ulje na kamionu.

A onda je nastavila dalje:

“Nakon što dobijete papire, posle je prosto, položite za kamion što je jako prosto, ne možete da verujete. Evo ja vozim kamion. I to vam je to, srećno”, poručila je ona.

Mnoge je zanimalo i koliko košta kamion, kao osnovno sredstvo za njihov posao. Tada se žena javila te objasnila da se kreću od 15 do 200 hiljada, u zavisnosti ko koji želi.

Kamionske ture po Americi sa sobom nose i drugačiji stil života – vozači su često primorani da svoje kupatilo i kupanje zamene kupanjem negde na sred autoputa. Kako to izgleda takođe su videom objasnili Katići.

“Kako je i koliko košta okupati se na stajalištima za kamione u Americi? Kada sipate određeni broj galona goriva mesečno dobijete jedno kupanje dnevno besplatno”, objasnila je žena.

Na njen video javili su se i drugi, te objasnili detaljnije – da se na 50 galona dobija jedno tuširanje a na 1.000 galona dobija se neograničen broj tuširanja i takva akcija traje dva meseca.

Najveći problem u celom ovom zajedničkom poslu jeste parkiranje kamiona, koje definitivno muči lepšu polovinu bračnog para Katić.

Komentari ispod njihovih videa su mnogobrojni i vrlo oprečni. Dok je jednima njihov posao, posao iz snova, dugi tvrde, naročito devojke, da se ne bi usudile na tako nešto.

“Uzmite pare i bežite od tog posla dok ste mladi, to je propast za mladog čoveka”, “Ma kakvi ste vi carevi”, “Sad znam šta je moj posao snova – voziti sa dečkom kamion”, “Bravo, samo napred”, bili su samo neki od komentara. A ima i nekih koji su prilično zlobni:

“Užas, zna se koja vrsta žena se vucara po kamionima. Nađi pošten posao”.

Katići joj nisu doduše ostali dužni:

“Šta možemo zaključiti iz ovog komentara? Ti nisi čula da i žena može da vozi kamion. Ti živiš u 19 veku, nikada nemojte biti kao ova osoba”, zaključili su.

Izvor: blic.rs