Ćerka Željka Mitrovića opet voli: On je milijarder i svi ga znate – Iznenadiće vas prva zajednička fotografija

|

Kristina Mitrović već duže vreme privlači pažnju javnosti svojim objavama na društvenim mrežama. Život na visokoj nozi, luksuzne destinacije, skupa garderoba, a najviše ljubavni život često su tema kako na društvenim mrežama tako i u medijima, a jedna od komentarisanijih stavki bila je njena veza sa prebogatim Ilijom Riskinom, naslednikom ukrajinskog milijardera kao i njihov raskid do kojeg je došlo početkom ove godine.

Ljubav je cvetala, objave zaljubljenog para tome su gotovo svakodnevno svedočile i svi su bili mišljenja da će se čuti svadbena zvona, međutim oboje su se oglasili na društvenim mrežama i stavili svima do znanja da više nisu u ljubavi, a zatim pobrisali sve zajedničke uspomene čime je javnost bila iznenađena.

Međutim, u njihovom odnosu nedavno se dogodio preokret. Oni su ponovo uplovili u mirnu luku nakon nekoliko meseci razdvojenosti. To je potvrdio upravo Ilija zajedničkom fotkom i romantičnim gestom, bazenom ispunjenim laticama ruža i jasnom porukom “Volim te”.

Iako je Kristina na ovakve poteze navikla budući da su je tokom veze sa Ilijom na dnevnom nivou čekala spektakularna iznenađenja, ne sumnjamo da ju je ovog puta ostavio bez daha, a oduševljeni su bili i njihovi pratioci na Instagramu.

Izvor: story.rs