Ćerka Siniše Mihajlovića otkrila detalje svadbe: Iznenadićete se kada vidite ko su kumovi (FOTO)

|

Mlađa ćerka Siniše Mihajlovića, Virdžinija Mihajlović se udaje, što je porodica objavila još pre nekog vremena. Sada je svima poznat i datum ‒ 17. jun. Virdžinije će sudbonosno „da“ izgovoriti svom dugogodišnjem partneru Alesandru Voljaku, sa kojim ima ćerku Violante, a venčanje će se održati u Bariju, u Katedrali Monopoli (Santa Maria della Madia), romaničkoj crkvi iz 12. veka.

Mnogi njeni pratioci na Instagramu nestrpljivi su da saznaju sve detalje venčanja, pa je Virdžinija je napravila specijalnu „Q&A“ sesiju, gde je otkrila dešavanja koja će biti tog dana na jugu Italije.

Prvo pitanje je naravno bilo o venčanici, koju je lepa Mihina kčerka pronašla u ateljeu „Celebrity Sposa“.

‒ Oni imaju najlepše venčanice i najbolje brendove: „Elie Saab“, „Dimitrius Dalia“, „Berta Bridal“… Moja je „Galia Lahav“ i verujte kao san je. Uz prvu haljinu nosiću cipele „Jimmy Choo“, a uz drugu „Paris Texas“.

Ona je tom prilikom pohvalila i organizatore. Ekipa „Eleonora Panetta Events“ ispunila joj je svaku želju.

‒ Oni su definitivno mnogo više od planera venčanja. Eleonora me je podržala i izdržala prethodnih meseci (smeh). Nije lako izaći na kraj sa mnom, jer sam veoma izbirljiva i želim sve da znam odmah. Predomislila sam se 1938492 puta. Ali, sarađivale smo odlično i sigurna sam da će sve biti onako kako sam uvek zamišljala. Naravno, uvek bih izabrala Eleonoru.

Jednog pratioca je zanimalo da li će njihovo venčanje biti intimnije ili planiraju veliku zabavu.

‒ Pozvali smo samo rodbinu, i to bliske ljude sa kojima se stalno čujemo i koji su bili tu u bitnim trenucima. I Alesandro i ja imamo velike porodice i mnogo prijatelja, što znači da sigurno neće biti manje od dvesta gostiju. Srećni smo jer imamo toliko ljudi oko sebe koji nas vole.

Ona je takođe otkrila ko će biti njihovi kumovi. Njeni svedoci biće brat Miroslav i sestra Viktorija, a i Alesandro je takođe izabrao sestru i brata. Burme su im napravljene od žutog zlata sa brilijantima, a imali smo prilike da vidimo i kako izgleda pozivnica za venčanje.

Naravno, pratioce je interesovalo i gde će na medeni mesec.

‒ I Alesandro i ja volimo da svuda sa nama vodimo Violante, ne idemo nigde bez nje. Iako ponekad osetimo potrebu da ostanemo sami, putovanje sa ćerkom je definitivno mnogo lepše, jer je ona nešto najlepše u našem životu, deo je nas. Zato smo za medeni mesec odabrali destinaciju na kojoj mogu da uživaju i deca. Rešili smo da idemo na Maldive, „Emerald Maldives Resort Spa“. Biće to svakako naš prvi susret sa ovim pravim arhipelagom.

Izvor: hellomagazin.rs