Cene da ti pamet stane: Ležaljke u Grčkoj besplatne, a jedno pivo košta 37€, dok ćete limunadu platiti skoro kao ceo ručak

|

Bar na plaži u Grčkoj ima cene pića od kojih vam neće biti dobro. Turisti totalno pobesneli – “prvo kažu da su ležaljke besplatne, a kad stigne račun…”

Turisti koji su posetili popularno ostrvo u Grčkoj, u okviru letovanja, doživeli su veoma neprijatno iznenađenje kada su dobili račun za piće. Jedno pivo ih je koštalo čak 37 evra!

Turisti koji su letovali na Mikonosu u Grčkoj objavili su kakve cene nas očekuju na letovanju 2023, a ako je suditi po podacima od prošlog leta, sezona će biti “dranje do gole kože”!

U baru na plaži je jedno pivo koštalo neverovatnih 37 evra, domaća limunada 46, a na sajtu TripAdvisor buknula je prava rasprava o tome da li je moguće da ova pića, koja zaista niko ne bi nazvao luksuznim, koštaju baš toliko u Grčkoj.

Jedna turistkinja iz Britanije, koja se požalila na previsoke cene bara na plaži na Mikonosu, od vlasnika je dobila čak i uvrede.

“Ne znamo ni ko si ti, jer se ne sećamo mušterije koja je naručila limunadu i sendvič. Ne znamo ni da li si nekad stvarno bila naš gost, a imaš hrabrosti da se kriješ iza nadimka i pišeš klevete na naš račun”, objavili su iz tog bara.

Ogorčeni turisti i dalje daju loše ocene ovom baru u Grčkoj, a poslednja je od pre nekoliko dana, a ta osoba je napisala “Kada bih mogao da im dam minus deset zvezdica, to bih i uradio. Nikada nemojte da dođete ovde”.

Druga turistkinja iz Britanije napisala je da ovaj poznati bar ima dobru caku da namami goste, nudeći im besplatne ležaljke ako se poruči piće. Međutim, kada stigne račun, presedne vam celo letovanje.

Izvor: mondo.rs