Buzurovići danas imaju veliki razlog za slavlje – Danijela objavila: “Ljubavi, uspeli smo”, čestitke ne prestaju da se nižu

|

Pre tačno deset godina nakon svega 23 dana zabavljanja, Stefan i Danijela hrabro su stupili u brak. Nijednog trenutka supružnici se nisu zapitali rade li pravu stvar, već su se naprosto posvetili jedno drugome i izgradnji odnosa koji je još lepši postao rođenjem sina Nestora, a potom i dolaskom ćerke Klare.

Glumac i voditeljka danas žive bajku, a uprkos težnjama mnogih da ih razdvoje, složniji su i privrženi porodici. U krugu najdražih u porodičnom domu Danijela i Stefan obeležavaju sve važne datume, što je bio slučaj i sa godišnjicom braka, desetom po redu. Sreću, zbog uspeha da u vremenu kada je razvod normalna i česta stvar, opstanu i nastave da žive kao jedno, supružnici su podelili i sa pratiocima na društvenim mrežama.

“I tako…10 godina od najavljenog smaka sveta i nastanka našeg kosmosa… Ej bre, decenija! Brzo teče, ali nek dugo traje… Volim te!”, poručio je Stefan Danijeli, na šta mu je ona kratko odgovorila:

“Za uspešan brak najvažniji su ljubav, razumevanje i poštovanje izbora partnera”, glasi Danijelin odgovor.

Nakon toga, počele su da se ređaju čestitke brojnih pratilaca, prijatelja i porodice, sa željama da slave još dugo godina u sreći i blagostanju, kao i do sada.

Izvor: story.rs