Brat Novaka Đokovića se ženi: Đorđe i Saška zakinju se na večnu ljubav, Nole čaščava trubače ispred Crkve Svetog Marka (FOTO)

|

Đorđe Đoković i Saška Veselinov danas se venčavaju u Crkvi Svetog Marka. Mladi par je čin venčanja krio od javnosti i do poslednjeg trenutka nije se znalo gde će reči sudbonosno da.

Mladenci su prvo održali čin zaručenja, nakon čega su se mladenci uputiti ka sredini crkvi gde je usledio i sam čin venčanja.

Naime, kako se pisalo, na pozivnicama je pisalo da će zvanicama biti javljena lokacija sat vremena unapred, a pisalo se i da će svadba da bude negde u Crnoj Gori.

– Sve je obavijeno velom tajni. Na pozivnici piše da će sat vremena pre svadbe gostima biti javljena tajna lokacija venčanja. Niko ne zna gde će proslava biti, zna se samo da je Crna Gora u pitanju – rekao je dobro obavešten izvor.

Venčanju prisustvuju samo najbliži članovi porodice, prijatelji i kumovi. Među prvima su ispred crkve stigli Novak Đoković i njegova supruga Jelena sa decom.

Teniser je za ovu svečanu priliku odabrao teget odelo, dok je Jelena obukla belu košulju, krem pantalone i krem sandale na štiklu.

Jelena je pri dolasku snažno zagrlila Đoleta i nije skidala osmeh sa lica, dok je Nole davao pare trubačima.

Izvor: kurir.rs