Boris Tadić brutalno odgovorio direktoru Vesti Tv Nova: “Sramno je da obmanjujete građane”

|

Lider SDS Boris Tadić optužio je opozicione medije da su jedan od krivaca za to što je opozicija izgubila izbore, kao i lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas.

On je, oštro reagujući na objavu Slobodana Georgieva, direktora Vesti TV Nova na društvenoj mreži X u kojoj je naveo da su “jedači glasova odradili svoje”, osuo paljbu po tom mediju i Đilasu.

“Sramno je da kao novinar ovako obmanjujete građane. Upravo zbog takvog ponašanja medija je i došlo do ovoga, pa bi se pre moglo reći da ste Vi “spavač” režima. Imate li bar malo problema sa tim što niste u stanju da kažete istinu da je Đilas onemogućio da idemo na jednoj listi i da ne budu bačeni opozicioni glasovi, a da smo mi sve vreme insistirali na tome?!”, poručio je bivši predsednik Srbije i dodao:

“Razumete li Vi da je upravo zbog odluke Đilasa da razbija SDS i Narodnu uoči izbora izgubljen Beograd?! I da je to isto uradio i pred prošle izbore? I pored svega što su uradile u ovoj kampanji N1 i Nova S nemate nikakav problem da MENI upućujete ovakve optužbe? Jedači glasova i spavači su oni koji su sprečili sabiranje glasova i mediji koji su cenzurisali deo opozicije, a ne mi koji smo se uprkos svemu borili za svaki glas”, napisao je Tadić.

Izvor: kurir.rs