Boba Živojinović je nju voleo pre Lepe Brene: Važila je za najlepšu Beograđanku, a evo kako sada izgleda Filipova mama

|

Pevačica Lepa Brena i bivši teniser Slobodan Boba Živojinović nerazdvojni su od prvog susreta, a svoju ljubav su 1991. godine krunisali brakom. Od tada su dobili sinove Stefana i Viktora, a Brena često s ljubavi priča i o Filipu, Bobinom sinu iz braka sa Zoricom Nakić.

Tada jugoslovenski teniser Boba Živojinović, osamdesetih godina pao je na šarm lepe Zorice Desnice, a njihova dugogodišnja veza odisala je skladom i ljubavlju.

1985. godine dobili su sina Filipa, i taman kada su mnogi mislili da je sledeći korak venčanje, usledio je raskid. Ljubav nije opstala, a dok je Zorica ovaj krah podnela jako teško, Boba je nešto nakon raskida uplovio u vezu sa Brenom.

Ipak, uprkos raskidu veze, Boba i Zorica ostali su u korektnim odnosima, kako bi njihov sin Filip imao zdravo detinjstvo.

Nešto kasnije Zorica upoznaje sadašnjeg supruga, nekadašnjeg uspešnog hrvatskog košarkaša Iva Nakića sa kojim otpočinje vezu i zbog koga odlazi u Sjedinjene Američke Države, dok Filip ostaje da živi sa ocem i Brenom, koja ga je prihvatila kao majka.

Boba i Zorica posvećeno su učestvovali u Filipovom vaspitanju,a porodice Nakić i Živojinović zajedničkim snagama uložile su u njegovo školovanje. Tokom studija, Filip je živeo u Hjustonu pa je često posećivao majku, a sa bratom i sestrom po majci ostvario je blizak odnos.

Izvor. stil.kurir.rs