Bivši dečko razotkrio zadrugarku Anđelu Đuričić: “Tražila mi je da joj dam 300 evra, da ne završi na ulici”

|

Zadrugarka Anđela Đuričić našla se na udaru bivšeg dečka koji se prvi put oglasio za medije nakon što je u više navrata spominjan u šestoj sezoni rijaliti šou-programa “Zadruga”. Ona je uvek potencirala da je najmoralnija devojka u Beloj kući, kao i da se trudi da njen obraz ostane čist. Ali, ušavši u vezu sa oženjenim Zvezdanom Slavnićem, pokazala je drugu stranu svoje ličnosti, zbog čega je trenutno na stubu srama.

Svakim danom na površinu se pojavljuje sve više njen prljav veš, a sada je ulje na vatru dolio i Anđelin bivši dečko iz Crne Gore, koji nije imao lepe reči o zadrugarki.

On je najpre opisao kako su se upoznali, a zatim je otkrio da ga je ojadila za pare, i to mnogo puta.

– Ovo je po prvi put da se oglasim. Anđela i ja smo se upoznali 2017 godine, kada smo radili jedan spot. Ušli smo u priču, razmenili brojeve telefona. Nije prošlo ni dva dana, ona mi je poslala poruku, da li sam slobodan. Nisam joj odmah odgovario, da ne ispadnem neki paćenik, ali sam prihvatio oberučke. Počeli smo da se družimo intenzivnije, nakon prvog susreta, uvek sam bio superiorniji, galantan. Ona je to naravno osetila, i odmah krenula sa prvom pozajmicom. Tražila mi je 300 evra, da ne završi na ulici kao pas. Rekla mi je da joj je neprijatno i da mi vraća za nekoliko dana. Nastavili sa druženjem, izlasci, plaža.. Kad ono, opet mi traži pozajmicu. Kako su dani prolazili ona se ne javljala. Četvrti dan šalje mi poruku “Izvini molim te sve ću ti objasniti, jel si u Budvi” . Dolazi ona do Budve, prisno me grli, a ja sam bio iskreno zatečen. Ne mogu da kažem da mi nije imponovalo. Rekla mi je da ima porodične probleme, ali nije želela o detaljima, jer je to njena intima. Sa druge strane je u medijima bez ikakvih problema pričala o pogibiji svoga brata, što je jako morbidno. Valjda tako završe cure bez zvanja – rekao je bivši Anđelin momak.

Podsetimo, roditelji Anđele Đuričić (24) užasnuti su ćerkinim ponašanjem u “Zadruzi 6” i zbog sramote žele da se odsele iz Herceg Novog, pa su odlučili da prodaju njihovu porodičnu kuću u naselju Đenovići, i to za 390.000 evra.

Izvor: kurir.rs