Bivša žena Zvezdana Slavnića napala svog svekra: “Ne želim u životu da te čujem i vidim, treba da se stidiš”

|

Zvezdan Slavnić, sin Zorana Moke Slavnića, prevario je suprugu u rijalitiju Zadruga. Ana je navodno odlučila da prekine svaki kontakt sa porodicom bivšeg supruga nakon intervjua koji je dao njegov otac, Moka Slavnić.

Ona je pobesnela je jer je Moka izjavio da nije na njenoj strani, iako je sve do sada govorio sve najbolje o njoj. Međutim, to je bilo dovoljno da zarate za sva vremena.

Ana je, kako mediji kažu, čim je videla intervju koji je Moka dao, reagovala i poslala mu poruku sledeće sadržine:

– Treba da se stidiš svake svoje reči u ovom intervjuu jer pljuješ po sebi! Ne želim nikada, ali stvarno nikada više u životu da te čujem i vidim, kao ni tvog sina. Sram treba da te bude da kažeš sve što si izjavio! A moje ime ako se samo još jednom spomene u bilo kom kontekstu… Ovaj intervju znaš šta je takođe – izdaja! Sve najbolje u životu od srca – poručila je Ana svom svekru Moki Slavniću.

Podsetimo, on je za medije ispričao zašto više nije na Aninoj strani:

– Nakon oglašavanja Ane o njenom nekadašnjem emotivnom statusu, bez ikakve konsultacije sa mnom, nemam više potrebe da u ovoj fazi Zvezdanove idile budem na njenom strani i da sam je eksplicitno, kao što se zna, uvek bio na njenoj strani. Do poslednjeg dana sam to radio. Iznenadilo me je mnogo jer to je krupan zaokret sa njene strane. Ona je inteligentna, ali kad ne razmišljaš glavom već emocijama možeš mnogo da pogrešiš. Ne znam šta je htela da kaže s tim, da on nije bio tako važan u njenom životu i da istakne nečiju drugu ljubav. I Zvezdan je imao te ljubavi, pa nikad ih nije isticao – rekao je Moka.

Izvor: blic.rs