Bivša supruga Zvezdana Slavnića ulazi u Zadrugu: Neće vam biti dobro kada čujete koliki honorar će dobiti Ana

|

Supruga Zvezdana Slavnića, Ana, uskoro postaje ravnopravni učesnik rijalitija “Zadruga 6”.

Ana će imati priliku da se svojim bivšim partnerom suoči oči u oči o svemu što se dešavalo, a tiče se njegove javne preljube sa Anđelom Đuričić. U medijima kruže priče da će njen ulazak biti debelo naplaćen.

Glavni akteri priče su Zvezdan, Ana i Anđela, te i ne čudi ovakav potez produkcije. Čak šta više, oni su rešili da dobro plate Ani, i da joj ponude trodupli veći honorar, nego bilo kojem učesniku, pišu domaći mediji.

Ana će za ulazak u rijaliti navodno dobiti oko 200.000 evra.

– Ana ulazi u rijaliti kako bi odbranila dostojanstvo. Mnogo ju je Zvezdan povredio, ona to nije zaslužila. Dala mu je sve, čekala ga je dok je bio na robiji, i spremna je da pokaže svima kakva je supruga bila i kakav su dogovor njih dvoje imali pre njegovog ulaska u rijaliti – rekao je izvor, koji još dodaje da je uopšte nisu pitali koliko košta njen ulazak u ovaj rijaliti.

– Nisu je pitali šta košta, ponudili su joj ogromnu cifru, Ana ulazi u “Zadrugu” za oko 200.000 evra, jer želi da se javno suoči sa njim i da otkrije pravu istinu o njihovom dosadašnjem braku – rekao je izvor.

Podsetimo, kako su mediji pisali, Zvezdanova bivša žena dobro će se opariti od njegove javne izdaje. Ona će takođe tražiti pola Zvezdanove zarade iz rijalitija.

Izvor: kurir.rs