“Bila sam izmanipulisana i prevarena”: Jovana Jeremić priznanjem o dečku iznenadila sve (FOTO)

|

Naša u javnosti poznata i popularna voditeljka, Jovana Jeremić, se nakon glasina da je raskinula sa Nenadom Stankovićem osvrnula na tu temu i stavila tačku na njihovu romansu.

– Svašta se pisalo ovih dana, ali ono što je i dalje aktuelno jesto da sam i dalje u vezi u kojoj sam i bila. Videćemo šta će se događati u budućnosti, jer svaki odnos ima neke začkoljice, i uspone i padove. Najvažnije je to da trenutno uživam u ljubavi i da sam srećna, jer mi partner posvećuje pažnju – rekla je Jovana na početku razgovora, pa je nastavila:

– Što se tiče patnje, ja se trudim da ne patim u ljubavi, zato što sam previše racionalna. Kad vidim da nešto ne ide i da to nema perspektive, ja u taj odnos ne ulažem. Dešavalo mi se da imam odnose koji traju neki određeni period, koliko god neko smatrao da je ovo loše što ću reći, ali ja uvek govorim ta nepopularna, ali realna mišljenja – svako ima svoju upotrebnu vrednost. Do sada sam u životu sve svoje partnere volela, i oni to znaju. Kad me pitaju koja mi je najveća ljubav, moj odgovor je da je to svaka, jer je ona bila u nekom momentu najveća. Nego, da se vratim na patnju.. Kod mene to traje nekoliko dana, ali čak nekad ni toliko – kaže voditeljka.

Kada je emotivni život u pitanju, Jovana je ipak rekla da je i ona jednom bila izmanipulisana.

– U životu mi se samo jednom desilo da budem povređena. Bila sam izmanipulisana u ljubavi i želim otvoreno da pričam o tome. Bila sam prevarena emotivno od strane jednog muškarca koji je bio jedan krajnji muški manipulator, koji je zloupotrebio moju dobrotu i dugogodišnje prijateljstvo koje sam imala sa njim. Bila sam strašno povređena, lagao me je sve vreme i trebalo mi je dugo da se oporavim od toga. E onda je ta ljubav prerasla u mržnju koju i dan-danas pokušavam da kanališem kada ga vidim i sretnem – rekla je Jeremićeva u jednoj emisiji.

Kurir.rs