Bez srpske hrane i muzike: Kosjerina i njen izabranik spremaju gala svadbu za 100 zvanica – Koštaće ih preko 200 evra po osobi

|

Voditeljka RTS-a Dragana Kosjerina i njen verenik Bojan Perduv želeli su gala svadbu, a ne onu tradicionalnu. Ceremonija venčanja biće upriličena 9. juna u jednom od najelitnijih beogradskih hotela. Kumovi, porodica, kolege i prijatelji okupiće se da budućim mladencima požele sve najlepše u bračnom životu i sa njima proslave venčanje, a izvor blizak voditeljki za “Kurir” otkriva detalje.

“Biće 100 zvanica. Tačno 50 sa mladine strane i 50 sa mladoženjine. To je najuži krug ljudi. Toliko zvanica može da primi i hotel za koji su se odlučili, i to njima apsolutno odgovara. Budući mladenci su se odlučili za najskuplji paket koji uključuje zakup prostora, meni, selekciju žestokih pića i benefite poput štampanja menija po odabiru gostiju, dekoracije prostora na elegantan način, kao i bračni apartman u koji mogu da uđu pre uobičajenog hotelskog roka, ali i da ga napuste mimo zvaničnog protokola. To je ta specijalna usluga”, priča ovaj izvor.

Cene svadbenih veselja u tom elitnom hotelu iznose od 129 eura do 229 evra po osobi.

“Ta dva paketa su različita, ali mladenci se uglavnom odlučuju za skuplju varijantu jer, kada se podvuče crta, to ispadne isplativije. Ne služi se domaća kuhinja, nego francuska. Meni je elegantan, a čak sedam profesionalnih kuvara priprema specijalitete. U ovom slučaju, ali i kod ostalih svadbenih ceremonija, biće postavljeni dekorativni paneli. Ipak je ovo hotel i gosti cirkulišu iz svih krajeva sveta, ali opet se oseća neka druga atmosfera jer je sve podređeno mladencima i njihovim gostima. Što se muzike tiče, tu je politika hotela malo striktnija. Dozvoljeni su svi žanrovi osim domaće pop i folk muzike, samo strani, a od domaćih bivših jugoslovenskih zvezda dozvoljen je Zdravko Čolić. Hotel ima bendove s kojima sarađuje godinama unazad i mladencima taj odabir repertoara odgovara”, otkrio je gore pomenuti izvor.

Izvor: pulsonline.rs