Beograđanin otišao u Zagreb pa na kolima zalepio urnebesnu poruku: Osigurao bezbednost i zasmejao sve

|

Na društvenim mrežama nedavno je osvanula fotografija jednog automobila beogradskih tablica, čiji su vlasnici zaista pravi primer čuvene parole “snađi se”. Zbog urnebesne poruke na gepeku automobila postali su pravi hit na društvenim mrežama.

Naime, na Fejsbuk stranici “Prometne zgode i nezgode” podeljena je fotografija automobila marke “Clio”, snimljena na zagrebačkoj Slavonskoj aveniji, centralanoj ulici u Zagrebu u Hrvatskoj, čija je zalepljena poruka izazvala urnebesne reakcije.

“Izvinite! Mi smo australijski turisti”, napisao je neko na papiru koji je bio zalepljen na gepeku.

Iako nije utvrđeno ko je vlasnik auta i ko je zalepo ovu poruku, mnogi pretpostavljaju da je ovom smešnom porukom vlasnik želeo da osigura bezbednost ali i nasmeje mnoge, u čemu je i uspeo.

Fotografija je ubrzo postala pravi hit, sa brojim komentarima.

“Nepotrebno! Beograđani nemaju problem u Zagrebu”, Veći je problem zagrebačka tabla u Splitu nego u Beogradu”, “Ja sam evo u Zagrebu skoro već 15 dana, mogu da vam kažem da je narod blago rečeno ljubazan…svaka čast!”, “Sigurno je sigurno, za svaki slučaj”, “Ako su iz Australije zašto pišu na srpskom ?”, “Dobro govore srpski za australijske turiste”, ređali su se od komentari ispod ove objave.

Izvor: blic.rs