Autobus u Crnoj Gori sleteo u provaliju: Spasioci i policija izvlače putnike – Ima i stradalih (VIDEO)

|

Najmanje dve osobe su nastradale, dok je više osoba povređeno kada je autobus sleteo u provaliju na putu Cetinje-Podgorica, u mestu Obzovica. Autobus je prevozio putnike na relaciji Nikšić-Budva. Kako pišu crnogorski mediji, nesreća se dogodila oko 12.10 sati.

Autobus firme “Papović” sleteo je sa kolovoza u provaliju dugu 15 metara, prenosi Rtcg. Angažovan je veći broj ekipa Vatrogasne službe, Policije i Hitne pomoći koji izvlače putnike.

Na snimcima sa lica mesta vidi se autobus koji leži u provaliji, dok spasioci i policija izvlače povređene putnike. Za sada nije poznato kako je došlo do nesreće.

Prvi podaci policije ukazuju da je u autobusu bilo između 30 i 35 putnika, i da nije bilo dece. Trenutno se radi pretraga terena, da bi se utvrdilo da nije neko ispao iz autobusa i da mu pomoć još nije ukazana.

Saobraćaj se odvija trećom trakom, kako ne bi došlo do blokade i kako bi brojna kola Hitna pomoći i vozila policije mogli da odvoze povređene do bolnica. Izveštači “Vijesti” javljaju da iz pravca Cetinja ka Podgorici i dalje prolaze brojna ambulatna kola.

Izvor: vijesti.me