Astrolog Dušan Veličković najavio velike promene od sutra: Merkur kreće direktno, veoma povoljan period za ove osobe

|

Dušan Veličković, jedan od naših najpoznatijih astrologa naglašava da se sutra završava retrogradni Merkur i da nam stiže lepa energija.

Veličković objašnjava da nam posebnu energiju donosi jedna kraljevska zvezda! Tako da – možete, napokon, da odahnete, jer od 3. juna Merkur kreće direktno.

– Retrogradni Merkur kreće direktno, ali to su mala pomeranja, on će da stoji naredna tri dana, biće na jednom stepenu. Ipak, dobro je da ne ide unazad i ne pravi haos. Biće ovo period za jedno dubokumo razmišljanje. Od 3. juna kreće i ispravlja greške koje je pravio – kaže Dušan.

Astrolog donosi i veoma lepe vesti. Najsjajnija planeta u sazvežđu Bika – Aldebaran trenutno donosi posebne darove za sve horoskopske znakove.

– Trenutno na nebu je mlad Mesec, Mesec i Sunce su na devetom stepenu Blizanaca gde se nalazi jedna kraljevska zvezda Aldebaran koja daje sreću – ona je jedna od četiri kraljevske zvezde. Daje sreću u svim novim počecima, to je kapija istoka. Ta konjunkcija pratiće nas narednih 10, 15 dana. Ona će nam pomoći da ispravimo sve ono što je Merkur pokvario i upropastio. Daje sreću onima koji su odvažni da krenu nešto novo u narednih nedelju dana – objasnio je Dušan Veličković.

I naglašava da je ovo idealan period za one koji žele da započnu nešto novo u svom životu.

Izvor: stil.kurir.rs