Anina kuma otkrila šta njena majka i deca misle o pomirenju sa Zvezdanom: “Majka će se javno odreći Ane ako se pomiri sa Slavnićem”

|

Milena Kačavenda, prijateljica i kuma Ane Ćurčić, rekla je da će se Anina majka odreći svoje ćerke ako e bude pomirila sa Zvezdanom Slavnćem, koji ju je pred svima javno osramotio, kada ju je prevario sa Anđelom Đuričić.

– U stalnom sam kontaktu sa njenom majkom, žena mi je baš juče rekla: Ukoliko se bude pomirila sa Zvezdanom, otići ću u sve medije, neće mi biti teško, i javno ću je se odreći. Pokušala sam da je umirim jer mislim da nema teoretske šanse za to. Niko to ne bi podržao, apsolutno niko. Deca, majka, njena sestra. Sve im je jasno kao dan, naročito sada. Njena majka me čak zamolila da navedem da ona mnogo stvari nije ni znala, da su bile skrivane od nje, tek je sada saznala… Nije im lako. Svi smo fokusirani na Anu, pa su zaboravili na njenu mamu, koja je očajna. Pita me: “Zašto Milena ja ovo nisam znala, zašto mi ti nisi rekla”. Rekla sam joj da je Ana pokušala od je od svega zaštiti i da čuva svoje zdravlje. Iskreno, brinem se i za Anino zdravlje. Izgleda mi veoma loše. Hronično je neispavana, puno je smršala pre ulaska… Ona je bila mršava, bavila se fitnesom, ali nije bila mršava u ovlikoj meri. Dešavalo se da po tri, četiri dana ne jede. Ne izgleda mi uopšte dobro, naročito u licu. Ona je žena koja nema podočnjake, pale kapke…

Milena takođe otkrila i kako se osećaju njena deca. Rekla je i da Anina deca ne podnose dobro njen boravak u Zadruzi 6.

– Sin je ok, mada se ne bih baš zaklela. Imam dva sina i oduvek sam mislila da sinovi manje brinu, ali sam u nekom momentu shvatila da to nije tako. Za sada se dobro drži, ali mislim da nije baš sjajno. Ćerka gori od zabrinutosti. Ona je takođe rekla: “Milena, ako se ovo nastavi, toliko brinem za nju, ne znam kako ću reagovati kada ona izađe, ako se pomiri sa njim”. Niko u njenom okruženju nije za to pomirenje sa Zvezdanom Slavnićem.

Čime može da je omađija da mu oprosti.

– Nije sve rekla, ni blizu. Ana sve vreme daje šlagvort, ali teško joj je još uvek da progovori i pusti jezik, ali znam da će se to sigurno desiti. Mislim da Zvezdan ne može da uradi ništa da je vrati, jer ona je dala sve od sebe. Verujem da ima pravo na drugi deo svog života, upoznaće sigurno nekog dasu. Ja sam oduvek uspevala nekako da prikrijem kada sam povređena, ali ona ne, ne može da to prikrije, ona javno pati. Možda sam ja jedini čovek u Srbiji koji preko 90% veruje da se ona neće pomiriti sa njim.

Anina kuma misli da Ana trpi emocionalnu torturu. – Bila bih najsrećnija da su njih dvoje napolju, jer kad ona vidi svoju decu, apsolutno nema razgovora na tu temu. Majku takođe… Naše majke su u godinama kad nisu više u stanju da podnose sve, već su dovoljno “podnosile” svoje živote. Da su napolju, uz našu pomoć, lakše bi stavila tačku na to. On je taj koji približava dušeke, posle priča sa ovom, onom… Ona trpi emocionalnu torturu, ali verujem u nju. Ako je to cena njenog mira – neka bude.

Izvor: blic.rs