Anđelka Prpić priprema tajno venčanje: Budući suprug imao je jedan uslov, tražio je samo ovo

|

Naša poznata glumica Anđelka Prpić odlučila je da se tajno venča sa partnerom Markom Ž. sa kojim očekuje prinovu, o čemu su mediji prethodnih nekoliko nedelja uveliko pisali.

Nakon što je glumica saznala da je u drugom stanju, rešili su da sve ubrzaju.

– Anđelka nema nikakvih prepreka da ponovo stane na ludi kamen. Ona je zakonski razvedena žena, pa samim tim je i slobodna. Kada je saznala da je u drugom stanju, ona i Marko su se dogovorili da se venčaju u što skorije vreme i da to urade u tajnosti, jer su im natpisi u medijima preko glave. Osim toga, njenom budućem suprugu mnogo smeta što se ona i dalje preziva Prpić, pa je dogovor među njima da na venčanju uzme njegovo prezime – rekao je izvor blizak Anđelki.

Naša šarmantna glumica se unajveće sprema da stane pred matičara, a pod velikim znakom pitanja je da li će se obaviti i crkveno venčanje.

– Oni se spremaju za taj dan i svi detalji su u strogoj tajnosti kako mediji ne bi izveštavali o tome. Kumovi će jedan dan pre toga saznati gde će biti obavljeno venčanje, i to je to. Anđelka je rešila da progovori o situaciji u kojoj se našla, kad je odjeknula vest da čeka dete sa najboljim prijateljem svog bivšeg muža.

– Moje je mišljenje da normalan čovek ne treba da se navikava na te stvari. Zašto bi se navikao na nešto ružno i primitivno? Sebi ne želim da se naviknem na to. Sad sam tema ja, sutra ćeš biti ti, stvar je poremećenog kompasa i sistema vrednosti, gde nije tema da li se izlio amonijak, nego je tema nešto potpuno drugo – rekla je glumica.

Anđelka Prpić ispričala je koliko sve ovo utiče na nju i njenu porodicu:

– Mislim da čovek može da se izdigne iz svega. Strašno je što se to ne tiče samo mene nego i moje porodice i mog deteta, ali bože moj, sve se preživi. Srećna sam što imam svoj mali svet i stvarno to ne dam nikome – poručila je glumica gostujući na Prvoj televiziji.

Izvor: blic.rs