Ana Radulović objavila šta je kupila sinu: “Hteli smo da napravimo eksperiment” – Reakcija deteta je neočekivana

|

Ana Radulović voditeljka Zadruge, već dugi niz godina uživa u braku sa pevačem Mirčetom Radulovićem sa kojim ima sina Konstantina. Voditeljka je za kratak vremenski period postigla veliki uspeh što se tiče karijere, te je sebi nedavno priuštila skupoceni automobil, a priča se i da razmišlja o kupovini nekretnine na Zlatiboru.

Međutim, iako detetu može da priušti sve, ona je odlučila da ga ipak uči pravim vrednostima. Naime, Ana i Mirče došli su na ideju da sprovedu svojevrstan eksperiment te su detetu poklonili običnu plastičnu kesu kako bi videli kako će on reagovati kad vidi šta je dobio.

“Kupili smo ti kesu, jel ti se sviđa sine, sigurno, jel 100 posto?”, pitao je Mirče sina, a on je oduševljeno rekao da mu se sviđa, a zatim objasnio čemu sve može kesa da mu posluži:

“Ovde mogu da se stave igračke, pidžame i majice, mašne”, pričao je dečak.

“Izašla mi je memorija ovog snimka i moram da podelim, kad se već priča o mom majčinstvu. Ovo dete je zlatno, a ja najsrećnija na svetu. Hteli smo da vidimo kako će reagovati, kada mu kažemo da smo mu “kupili kesu”, e ovo je uspeh”, ponosna je Ana Radulović na sina koji ume da ceni i sitnice, a ne samo skupe igračke.

Izvor: espreso.co.rs