Ana konačno otkrila zašto se nije udala za Zvezdana: Anđela neće biti srećna, ovo je prava istina (VIDEO)

|

Ana Ćurčić, provela je 15 godina u vanbračnoj zajednici, pa je sada napokon rešila da otkrije misteriju i javno prizna zašto ljubav sa Zvezdanom nije krunisala brakom.

Tokom „Porodičnog sastanka“ izbio je pravi haos, dok su zadrugari rešavali probleme koji remete odnose u kući. Zvezdanova bivša žena je dobila reč, pa je tom prilikom opet pecnula Anđelu, ali je i otkrila ono što je mnoge interesovalo.

– Kad je Zvezdan ustao da saopšti da je osetio čarobnu emociju, pre toga se dešavalo nešto dok smo mi još bili zajedno. Ona jeste ljubavnica i on jeste preljubnik. Tvrdim da moj i Zvezdanov odnos i povezanost koju mi imamo toliko je jaka, da jedan brak sa sto papira nema to što imamo mi. Da li smo hteli da se venčamo, jesmo sto puta, meni je to toliko zanemarljiva stvar. Hteli smo to još pre Zadruge da uradimo i opet ništa, nebitno sad zašto. Mene apsolutno ne zanima da li imam ili nemam papir, on jeste bio moj muž, bio moje sve, moj život – kazala je Ana.

– Ne sumnjam u vašu emociju uopšte, samo baratam terminima – kazao je Mića.

– Papir nema veze, a i videćete dok sam ovde kroz nas dvoje šta smo mi bili. To će za vas biti retkost, jer mi nismo bili samo muško – ženski odnos. A sada možda želi Anđela da mi postavi neko pitnaje – saopštila je Ana.

– Nemam komentar, ne zanima me ova tema i odmaram misli – izjavila je Anđela.

Video snimak pogledajte OVDE.

Izvor: kurir.rs