Ana Brnabić i Milica Đurđić izgledale potpuno drugačije na početku veze, premijerka otkrila detalje: Ona to nikada nije želela (FOTO)

|

Ana Brnabić i njena partnerka Milica Đurđić u vreme kada su se upoznale, pre više od 15 godina, nisu bile javne ličnosti, već tek dve mlade žene koje su vodile uobičajeni život.

Na jednoj od retkih zajedničkih fotografija iz tog perioda, koja je stigla do javnosti, lepa Milica izgleda kao devojčurak, plave kose skupljene u konjski rep, dok Ana ima nešto drugačiju frizuru nego danas.

Dugogodišnja veza krunisana je rođenjem sina Igora, a premijerka ne krije da joj je Milica, koja je po profesiji doktorka, životna podrška.

‒ Milica ima svoju karijeru i posao koji je izuzetno odgovoran i težak. Razgovaramo o mom poslu, kao što i svako drugi razgovara u krugu svoje porodice. Pričamo o teškim odlukama, jer posao je takav da se posledice i kritika mog života neumitno tiču i nje. Ona je, nažalost, postala javna ličnost, mada to nikada nije želela. Njeno pojavljivanje u javnosti je više podrška meni nego želja da se pojavljuje, i ja joj zahvaljujem na tome.

Izvor: hellomagazin.rs